In deze nieuwsbrief o.a. Dynamics 2016: What's new?, AX7 en CRM 2016.
Klik hier indien dit bericht niet goed leesbaar is. 

Dynamics 2016: What's new? evenement geslaagd!

Op 21 januari hebben wij, in samenwerking met Microsoft, het Dynamics 2016: What's new? evenement voor klanten gehouden. Het was een zeer geslaagde middag en voor onze klanten een mooie aanleiding om meer te horen over de “in, on, with” strategie van Microsoft. Lees verder >

Productontwikkeling samen met de klant

Op 16 december vond de tweede service management (SMT) klanten dag plaats voor klanten die de, door Prodware ontwikkelde, Prodware adjust Service Management (PA-SMT) oplossing gebruiken. Tijdens deze dag zijn uitbreidingen gepresenteerd en getest die voor de klanten en de markt interessant zijn.
Lees verder >

Ontdek het vernieuwde Dynamics AX

Er is al veel gezegd en geschreven over de opvolger van AX 2012, lang bekend onder de code naam AX7. Inmiddels is duidelijk dat Microsoft er voor gekozen heeft hun vlaggenschip Dynamics AX te noemen. Geen versienummers meer en ook geen jaartallen meer, om te onderstrepen dat Dynamics AX een cloud-based service is, die op een regelmatige basis van updates zal worden voorzien.
Lees verder >

Nieuwste versie Dynamics CRM gelanceerd

We schreven eerder over de aankondiging van CRM 2016, maar begin december heeft Microsoft de nieuwste versie van haar CRM, CRM 2016, officieel gelanceerd in alle landen en in alle talen. Dat geldt voor zowel de on premise als de online versie. Benieuwd naar de nieuwe functionaliteiten? Lees verder >

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van een artikel in deze nieuwsbrief of wilt u om een andere reden met ons in contact komen? U kunt ons bereiken via info@prodware.nl of +31 (0)418 68 35 00. 
Gebruik de knoppen hieronder om u te abonneren op deze nieuwsbrief of hem door te sturen.
 
 
Werk hier uw nieuwsbrief voorkeuren bij. Wilt u geen informatie meer van ons ontvangen? U kunt zich hier uitschrijven.

Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg info@prodware.nl toe aan uw lijst met vertrouwde adressen.

Copyright © 2016 Prodware Nederland, Alle rechten voorbehouden.