Copy
Lees in E-spiratie elke maand over een nieuw onderwerp binnen persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.
Ook meer informatie over activiteiten van de Ontdekkingsplaats. 

Met de lente in mijn bol had ik meer inspiratie dan ooit tevoren. Dit heeft geresulteerd in leuke blogs over de lente, een bucketlist en een gezellige download. Ook ben ik met iets 'spannends' bezig waar ik jullie volgende maand mee ga verrassen, dus houd het in de gaten want dat wil je echt niet missen !


Veel leesplezier!   Mirror-me High tea
Zin om gezellig te komen High tea-en en daarnaast te werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Geef je individueel op of met een groep. Vrijdag 18 mei ben je welkom van 11.30 tot 14.30 uur op een sfeervolle  locatie in omgeving Uden. Het is een leuke manier om jezelf en anderen beter te leren kennen. Samen met je vrienden, collega’s, familie of andere deelnemers ontdek je welke thema’s er op dit moment in jouw leven spelen. Welke veranderingen in je leven zijn wenselijk? Hoe combineer je een druk bestaan met een gezonde leefstijl? Welke hobbels verwacht je op de weg? Dus sluit gezellig aan en laat je verrassen! Lees meer...

Ontdek het effect van een bucketlist
Het is tijd voor een frisse wind door je huis, je ambities en je vooruitzichten! Ik heb het balkon geïnstalleerd, de ramen gewassen en  ben eens na gaan denken over wat ik allemaal nog wil doen. Ik besloot hier meteen werk van te maken. Er zwerft al zo lang van alles in mijn hoofd wat ik mezelf ooit nog wil zien doen, dat ik het concreet heb gemaakt voor mezelf. De lente heeft me geïnspireerd om de vreugde van het leven te gaan ontdekken! 
Lees meer...

Gebruik de lente !
Het is weer lente, en dat doet veel mensen goed. In de garderobe word ruimte gemaakt voor de zomerse kleding en de winterkleding beland achter in de kast. De tijd is aangebroken dat we weer vrolijke kleuren, dunne stoffen en minder ‘praktische’ mode kunnen dragen. Ik doe hier graag aan mee. Ik ben zelf een ‘lentekind’ en ben erg gevoelig voor dit seizoen. 
Lees meer...


Stempel op je hart
Ik schrijf regelmatig columns voor Inspiritulism, een modern Spiritueel Magazine dat een positieve bijdrage levert aan alledag van de moderne vrouw. Inspiritulism staat voor ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Lees hier in de column over mijn visie op reïncarnatie. 
Lees meer...
 
 
Download deze Bucketlist
Gebruik dit format om alles wat je nog wil doen op een rijtje te zetten! 
Download hier...
Super gezond!
Lees in dit nieuwe eBook waarom Groene Smoothies zo gezond zijn en probeer meteen de recepten uit. 
Nu voor maar 
 5,00
In de media
Zowel het Udens Weekblad als Kliknieuws heeft mijn stuk gepubliceerd over hoe ik in het leven sta.
Ben je ook nieuwsgierig waar ik nou zo trots op ben?
Lees het hier

Tips * Quotes * Weetjes

Tegenwind wordt wind mee, als je de andere kant opgaat ! 
Copyright © 2012 de Ontdekkingsplaats, All rights reserved.


© Ires Libert / de Ontdekkingsplaats,
alle rechten voorbehouden.
 
WIL JE EEN ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF, BLOG OF OP EEN WEBSITE?
Leuk! Echter alleen met vermelding van onderstaande informatie met een werkende link:
"Door Ires Libert van www.deontdekkingsplaats.nl"
Email Marketing Powered by Mailchimp