Copy

Nordic Americana News 

View this email in your browser
 

Foto: Baschi, Italien (Terni). 


I morgen, lørdag eftermiddag i det nordsjællandske, præsenterer Mette nogle af sine nye sange, skrevet blandt andet med Kostas, legendarisk Nashville sangskriver. Læs mere om Mettes Italiens-tur længere nede i nyhedsbrevet. 

Sted: Tisvildeleje Cafeen, adresse: Hovedgaden 55, Tisvildeleje. kl. 17.00 - solo koncert under Tisvilde Folk clubs Fringe festival. Spændende musikalske overraskelser!


Samarbejde med MB2020
Mette er nu med i samarbejde med MusicBusiness2020 om projekt "Musik på arbejde". Læs mere

Ny konstellation med italiensk folk-rock-band
"Da jeg ankom til Baschi, mødte jeg lyden af min sang Dry Wood fra den åbne plads, hvor koncerten med Enrico Capuanos band skulle stå. De var ved at øve et par af mine numre. Jeg havde fået æren af at være opvarmer. En fantastisk varm modtagelse," siger Mette.  
Mette er nyligt hjemvendt fra en begivenhedsrig Italiens-rejse. Her optrådte hun med Enrico Capuano-band i det smukke Baschi i Umbrien, 130 km fra Rom. Der planlægges nye koncerter i Danmark og i Italien. Bandet spiller Tammuruata-rock med mange elementer af folk og akustisk vibe. Bandet har ca. 140 koncerter om året. 
Link band 
Flere fotos

Nye anmeldelser af Mettes debutroman

Så er der kommet syv nye anmeldelser af forfattersangerindens debutroman DET DU ikke SIGER - og flest positive. Tre af anmelderne giver fem stjerner! 

“Det er spændende læsning,” *****fem af seks stjerner, Musling, Plusbog.dk 

“Det du ikke siger, er en rigtig god bog der hurtigt fanger…... Faktisk er det en meget tankevækkende handling og den sætter virkelig trumf på at kærlighed gør blind…. Jeg vil anbefale andre at læse den, helt klart…. ,“ ***** fem af seks stjerner, Benedikte, Plusbog.dk 

“Det du ikke siger er en fantastisk bog om, hvor ondt kærlighed kan gøre. Hvor blind man kan blive, når man måske vil kærligheden for meget, og om hvor svært det er at indse, at det måske slet ikke er kærlighed. For mig er bogen en perfekt beskrivelse af at leve med en psykopat. En levemand, der har travlt med at opretholde facaden udadtil, og når denne facade skal holdes, skal der nogen gange "kærlighed" til, for at kvinden vil være med i dette spil. Desværre bliver disse kvinder ofte forblændet af denne kærlighed og ser for sent, at det hele er et spil for galleriet.” 
***** fem af seks stjerner, Mona, Plusbog.dk

“Hele spændingen mellem dem og hvad der mon kommer til yderligere at ske imellem dem, fanger utrolig meget. ……En meget uventet slutning. …. selve romancen, den måde de mødes og hurtigt skaber en mystisk og erotisk romance på, minder MEGET om Fifty Shades Of Grey. Det kunne jeg godt lide!” ***tre af seks stjerner Frk. Mia, Plusbog.dk Læs mere


Bestil bogen til dit lokale bibliotek, eller find den på nettet eller i Buscks boghandel. 

Læs mere på Mettes musikblog

Rigtig god september måned!

 
Mettes bogside
Mettes bogside
Twitter
Twitter
Website
Website
Nordic Americana Page
Nordic Americana Page
Friend on Facebook
Friend on Facebook
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2015 Freelance, All rights reserved.


Afmeld fra listen/unsubscribe me    Opdater mit abonnement/ update my preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp