Copy

Grøn havekoncert i Roskilde: 

Mette Kirkegaard
synger og spiller 
31. juli kl. 19.30

Intense måneder er lagt bag os i isolation. Vi må fortsat udvise omtanke og samfundssind, når vi mødes. Ingen kender fremtiden. Men lyd, musik og fortælling for øjne, ører og sjæl lever frit. Jeg glæder mig til at spille koncert i grøn natur i Roskilde.

Min første koncert gennem det nye huskoncert koncept Low-Fi, som også har sikkerheden i orden, når koncerten sker på en dansk havescene, som I kan se :-).
 
Værterne Signe og Joakim glæder sig også! Koncerten foregår hjemme i deres magiske have på fredag den 31. Juli kl. 19.30
 Havescenen Roskilde læs mere her: (Adressen står på billetten. Exact address on the ticket)Event: En aften med sange om løbske hjerter og drømmende sjæle serveret i grøn natur.

Mette Kirkegaard optræder med sin guitar og sin intense og følsomme lyd krydret med en varm humor.

Hendes seneste album “Simple Matters” udkom i oktober 2018 og fik fire hjerter af Kim Skotte i Politiken og fire stjerner i Gaffa samt omtale i Rootszone. Mettes seneste album Simple Matters blev i januar 2019 nomineret til

Gaffaprisen som Årets danske udgivelse.
Da koncerten er udendørs, opfordrer vi folk til at medbringe tøj/paraply efter vejret – selvom vi har planlagt sol og 28 grader. Medbring også gerne mad og drikkevarer efter eget ønske – husk et glas.

Klik her for at købe billet til koncert med Mette Kirkegaard i Signe og Joakims magiske have i Roskilde.

 
Vi ses! Fortsat god sommer!

kh Mette

Mettes Instagram og Facebook side @mettemusic

comment on Mette Kirkegaard spiller i naturhave i Roskilde 31-7
Freelance Fiolstræde 28 Copenhagen 1171 Denmark
Unsubscribe