Copy
Nytårshilsen fra Mette Kirkegaard

Kære alle

I aften fejrer vi nytår, hvor man måske havde ønsket at køre ud til en bakke – hælde benzin over en gammel bil og se hele 2020 brænde væk i en kæmpe bålbrand. I stedet går man tidligt i seng, holder nytår en, to, tre eller fire og ser lyset stige op i morgen tidlig som i en Barbara Cartland roman.

Sikke en udfordring.

Jeg tror, vi skal satse på ideerne i det nye år. Når restriktionerne driller, må vi opfinde nye veje.

I året, der gik, skal lyde en ros til Biblioteket på Rentemestervej, Dan Kreuzfeldt og Stine Sørensen, som sikrede livekoncerter i december måned. Også Low-fi's initiativ med havekoncerter gav liv i sommers.

Mange taler om et lorteår, men for mig var 2020 en bedring i min fysiske tilstand. Jeg slap af med et kunstværk alias et 10 cm i diameter 300 gram fibrom på min livmor.

Og så er der relationerne, som jeg håber, at 2020 har sat større fokus på. Efter min operation den dag i foråret, kom jeg ud fra Riget til nedlukning 11. marts, men oplevede hjælpsomhed. Covid gjorde det svært at se folk som før. I et halvt år kunne jeg ikke give min mor et kram. Det lærte mig, at efter en rum tid, er hjertet i nogen tilfælde vigtigere. Jeg havde fået taget en test – min mor fik så det kram.

Jeg oplevede også ved fraværet, hvordan det at endelig have gæster satte gang i livets og kroppens molekyler – metabolismen påvirkes af vores sociale liv. Altså den mentale del påvirkes positivt. Vi bliver ikke fede af at have gæster. Vi tager på af at sidde inaktive og se tv og pressemøder, hvor andre tænker for os på livet løs.

Vi mennesker er flokdyr, og det er et kæmpe eksperiment, vi er midti. Men se konstruktivt på det: Mindretallet, eneboerne, har fået deres tavse stemme frem. Det er demokrati. Vi må se det som en del af innovationen, som vi gennemgår nu. Den bringer os ud af komfortzonen, vi presses til at mærke, hvad vi ønsker os, og hvad vi savner. Det kan vi så nemt glemme.

Og bekymringerne bør vi dele op. Sundhed er en reel bekymring. Ægte kærlighed er tidløs. Tanken den er fri. Penge viste sig at kunne trykkes af regeringen i visse tilfælde ganske hurtigt. Så tryk nu selv dine egne positive forventninger i de kommende uger for det nye år og for menneskeheden og alle, der er syge – bed til heling og bedre dage for os alle i det nye år 2021. Husk, du er elsket ❤

Godt nytår!

kh Mette

@mettemusic

 Mettes Instagram og Facebook side @mettemusic

Mettes Nordic americana sound
Twitter
Mettes insta world
Website
Copyright © 2020 Freelance, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.