Copy
Nordic Americana News:
Koncert: Musikhuset Aarhus 14. april kl. 13.00
Mette Kirkegaard Trio
Musikhuset Aarhus - læs mere

 
Mette Kirkegaard med egne kompositioner, smukke ballader med nordisk americana-lyd!

Trio: Mette Kirkegaard, Vokal, Guitar – Mads Jørgensen, guitar, dobro, lapsteel, mundharpe, kor, synth, bass – Uffe Birk, percussion, kor, udo

Mette Kirkegaard, der også er romanforfatter, modtog nylig ophold i Digterhjemmet på Fanø og har indgået samarbejde med lokale musikerkræfter fra Esbjerg, når hun giver koncert med egne numre i Musikhusets foyer på langfredag den 14. april kl. 13.00 - Gratis entre. 

Americana-genren har en plads i det vestjyske, hvor der spilles bl.a. Neil Young med stor glæde, og derfor var det ikke et svært valg for Mette at medbringe vestjyske musikere, når hun synger i genren, Nordic Americana. En nordisk tone tilsat new folk-americana, som vi har hørt den opstartede i 60-70 erne med Dylan, Young og Cohen, Baez, Joni Mitchell m.fl.

Kom, og lyt med den 14. april, hvor trioen naturligvis også spiller den nye sang fra musikvideoen Love is to Blame, som røg ind på Chartbases uafhængige musikliste i denne uge. I kan stemme på den ved at klikke på linket i det grønne felt og scrolle ned til nr. 38 og give den stjerner.
METTE pressefoto 

Foto: Henning SjøstrømStem på eller se liste ved at klikke ovenover.

 
Link til Youtube video - klk på billedet.
Mettes bogside
Mettes bogside
Twitter
Twitter
Website
Website
Nordic Americana Page
Nordic Americana Page
Friend on Facebook
Friend on Facebook
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2017 Freelance, All rights reserved.


Afmeld fra listen/unsubscribe me    Opdater mit abonnement/ update my preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp