Copy

Gateway Music har udsendt den akustiske sang “Im Alive” (vokal/nylonguitarer) på digitale tjenester. Mette Kirkegaard har skrevet og fremført sangen. Den udsendes som forløber for Mette Kirkegaards kommende album, som udgives til oktober. Sangen er indspillet i Austin, Texas. Lyttere kan finde deres valg af digital tjeneste her: https://MetteKirkegaard.lnk.to/ImAlive - læs pressemeddelse nedenfor:

PRESSEMEDDELELSE: Ny single: I´m Alive


… Følsomt udtryk - lyrisk-akustisk ballade fra det kolde Nord indspillet i det varme Austin, skrevet af Mette Kirkegaard og produceret af Patrick Herzfeld, Austin, TX, udgives Maj 2018 af Gateway Music 

Mette Kirkegaard synger og spiller nylonguitarer på Im Alive. Genren hedder Nordic Americana. Mette er en berejst sangskriver og sangerinde og er blevet kaldt en “nordisk Joni Mitchell” af fagbladet Musikeren. Hvis du kan lide Lisa Ekdahl eller Melissa Horn, så lyt med – her er følsom, intens nerve i et organisk-akustisk og stemningsflydende univers. Lyden af de kolde iskrystaller og kulden uden for en norsk hytte inspirerede Mette til at skrive denne sang om kærlighed fra en kvindes synsvinkel.  
 
Det er en stor oplevelse at skrive sange, siger Mette, ikke mindst når man har hentet inspiration hos den legendariske sangskriver Kostas, fra Montana, som har skrevet sange til the Mavericks, Emmylou mv. Han var cowrite på bl.a. Love is to Blame. I 2017 udsendte Mette sangene Heaven og Love is to Blame som dobbeltsingle digitalt inklusive en video, som nåede placering nr. #12 af 100 på Chartbase i kapløb med Medina, Lucas Graham mv. Denne gang udsender hun en af de mere følsomme akustiske sange fra den kommende produktion.
 
Mette har før optrådt på bl.a. Tønder festival i Hausgaard-showFor et par år siden hentede Mette også inspiration i udlandet, hun var bl.a. i Berlin for at arbejde med den tyske producer Brio (Blunt, Moby mv.). Her indspillede hun fire stærke sange, der udkom på ep´en Dry Wood og fik fire stjerner i Gaffa – … 
    "…(Ep’ en) rummer et materiale, der kan danne afsæt for et internationalt gennembrud," skrev Ivan Rod om Dry Wood. Siden har bladet anmeldt sangerindens optrædener :“….fermt præsterende…. Kirkegaard brillerede..,”... “Stemmen er smuk og indtrængende”, Gaffa.  
De nye sange følger Americana-tråden mere autentisk amerikansk.
 
Presse:
Hent meddelelsen i WORD eller PDF
Presse: lyt til og hent:
Wave: https://www.dropbox.com/s/hze9frc5tbdfgpv/05%20-%20I%27m%20Alive.wav?dl=0
Mp3:  https://www.dropbox.com/s/oa0kh031adh1ls7/05%20-%20I%27m%20Alive.mp3?dl=0
Coverfoto uden tekst: https://www.dropbox.com/s/da6p491f5xhdxpf/Plakat-str.Mette_udentekst.jpg?dl=0
Cover: https://www.dropbox.com/s/jl8czc1i26ot2pk/Im_Alive_single_Mette_Kirkegaard_klar_3000_96dpi.jpg?dl=0

Kontakt mb. 6170 1864  
Hjemmeside: www.mettekirkegaard.com

Mettes bogside
Mettes bogside
Twitter
Twitter
Website
Website
Nordic Americana Page
Nordic Americana Page
Friend on Facebook
Friend on Facebook
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2018 Freelance, All rights reserved.


Afmeld fra listen/unsubscribe me    Opdater mit abonnement/ update my preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp