Copy


Happy new year - Godt nytår - Nordic Americana News

foto: Backstage på Kompasset Bar - tak til alle jer, der mødte op.

Godt nytår til jer alle. Farvel til 2016, du har været et udfordrende år ud over al forventning. Vi har mistet store stjerner som David Bowie, Leonard Cohen, George Michael og Prince - store personligheder med noget på hjerte. Vi har også oplevet stor sorg - terror i flere europæiske lande og en frygt for den politiske agenda fremover. Og jeg ved også, at mange privat har oplevet mange ting fra sygdom til hjertesorg til opbrud. Der følger en indre sorg med os i livet, og den må vi acceptere er en påmindelse. For kun i et mørke skærper vi vores evner til at få øje på det lyse og virkelig gode værdifulde for os selv som for den planet, vi er på.

Og derfor er det alligevel dejligt for mig at tænke på det nye år. For mig er der ny musik med nye koncerter på vej: Musikhuset Aarhus, Skrivehus på Fanø, optrædener i New York og meget mere. Men sikkert også meget, jeg endnu ikke kender til af smukke muligheder.

På falderebet til det nye år, så er der mindst en vigtig ting, jeg vil tage med videre i det nye år: Jeg husker kun det gode, en enkel folk-sang, som kommer her i engelsk oversættelse. Og det kan vi tage med os. Lad os tage det gode med ind i 2017 og skabe mere af den slags. For de gode følelser skaber de stærkeste intentioner.
"Only The Good" 

LYT TIL "ONLY THE GOOD" 

Mange hilsner Mette 


Booking: mb. 61701864


Godt nytår!
Mettes bogside
Mettes bogside
Twitter
Twitter
Website
Website
Nordic Americana Page
Nordic Americana Page
Friend on Facebook
Friend on Facebook
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2016 Freelance, All rights reserved.


Afmeld fra listen/unsubscribe me    Opdater mit abonnement/ update my preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp