Copy
Automatizare sere Deschis în browser
Automatizare sere
Gamă largă de echipamente, utilaje și accesorii pentru sere
În prezent automatizarea si mecanizarea serelor are un rol tot mai important, mai ales în producția continuă, modernizările și dezvoltările sunt esențiale. Mecanizărările și automatizările adecvate au efecte imediate ca de exemplu, creșterea productivității forței de muncă,  îmbunătățirea condițiilor de muncă, randament mai mare per metru pătrat de producție. Scopul este de a înființa o afacere horticolă fără probleme.


În catalogul de produse, continu actualizat, puteţi găsi o gamă largă de echipamente care vă pot deservi cerinţele.În crearea produselor noastre, avem în vedere faptul ca ai noștri clienţi să obţină la preţuri rezonabile, mașini si echipamente, care nu necesită reparații și întreținere permanentă, în cadrul termenilor normali de utilizare a acestora. Echipamentele si maşinile furnizate de către noi clienților tipici, ce gândesc afacerea pe termen lung, sunt de încredere şi de calitate.

Suntem atenţi şi la nevoile speciale, aşadar pentru firma noastră  este esenţial ca produsele să fie personalizate, toate cererile să fie suficient de bine pregătite. Este important pentru noi să informăm clienţii la nivel înalt în legătură cu produsele, păstrând legătura continuă  și prin consultanță.


                             

 
Pentru mai multe informații, va rugam sa contactați colegii noștri sau vizitați site-ul nostru la: http://brinkman.ro/.
 

Cu respect,

Brinkman Hungary Kft.
romania@royalbrinkman.com
+40 31 63 000 96

+36 30 830 4442

Ultimele 3 știri:
ECA-Unit
Ingrășăminte și microelemente
Tehnologie irigare si fertiirigare sere si livezi
 
 
De ce Royal Brinkman?
Specialşti în 7 domenii
Consiliere pesonalizată
Livrare rapidă şi de încredere
Serviciu cerere ofertă rapidă
Răspuns în 24 ore
   
 
Servicii
Noul nostru site
Servicu clienţi
Contact
Dezabonare
      
   
 
   
 
Aţti primit acest e-mail deoarece sunteţi înregistrat ca şi client al Royal Brinkman