De Smaak van het Noorden is jarig!


Een van de cadeautjes...... een nieuw logo!

Mei is een feestelijke maand bij de Smaak van het Noorden, want op 1 mei bestonden we 9 jaar! We zijn er trots op dat het bedrijf over de jaren heen is uitgegroeid tot een spraakmakende cateraar in het Noorden. Sascha is midden in de crisis met het bedrijf gestart, een hele spannende tijd. Maar de aanhouder wint! De Smaak van het Noorden is door de jaren heen gegroeid en inmiddels heeft Sascha al weer een paar jaar Gijs Raat als mede-eigenaar in het team opgenomen. En we groeien gewoon verder, en werken door aan spraakmakende, smaakmakende catering met heerlijke noordelijke producten. Lees hier hoe we dit jubileum vieren!


Cateren bij de Hafengeburtstag in Hamburg

Catering in de VIP-tent
De Smaak van het Noorden heeft in mei Groninger Smaken over de grens gebracht! We hebben namelijk van 8 tot en met 10 mei catering verzorgd bij de Hafengeburtstag in Hamburg. Dit bruisende maritieme event trekt jaarlijks circa 1,5 miljoen bezoekers. Voor het Niederlande Groningen Festival hebben wij in de VIP tent gecatert en de crew van heerlijke Groninger smaken voorzien. Lees er alles over op onze site en op Facebook! Wil je ook graag ons inschakelen voor een groots event? Dat kan natuurlijk, neem dan contact op via inf@desmaakvanhetnoorden.nl!


Nieuw in ons assortiment: speltbier
We zijn voortdurend op zoek naar mooie smaakmakende producten en smaken, en we hebben er weer een gevonden! Nieuw in ons assortiment is Groninger spelt pale ale. Een heerlijk biertje met een hoppige geur en een frisse dronk. Dit eigenwijze biertje wordt gebrouwen door Craft Brewery Groninger met het spelt Oberkulmer Rotkorn van familiebedrijf Landgoud (o.a. Hero Havinga) uit Kloosterburen.

Cateren bij Food Filmfestival op 5 juni
Komende maand hebben we al weer mooie klussen staan in de agenda, waaronder catering bij het toffe Food Filmfestival op vrijdag 5 juni! Dan vindt de eerste editie van Food Filmfestival On Tour plaats in Het Paleis in Groningen. Het thema is ‘Melk’. Samen met de programmapartner de Vogelbescherming zal dit thema vanuit food, film en festival worden benaderd. Wij maken heerlijke eten klaar, ook vega! Wat denk je bijvoorbeeld van risotto met gegrilde seizoensgroenten, paddenstoelen en spelt van Landgoud? En ooit al eens havermelk-vanillevla met aardbei-bramensaus geproefd? Kom dus langs op dit gave nieuwe festival en proef de Smaken van het Noorden! Kijk voor meer info over het festival op hun Facebookpage.

In het zonnetje: biokippen en De Cuynder
Graag zetten we hier in deze feestelijke maand tot slot nog twee van onze leveranciers in het zonnetje, namelijk ten eerste biologisch pluimveebedrijf van Kees Sijbenga uit Hooghalen. We halen daar de lekkerste bio-eieren vandaan. Dit jaar is Kees Sijbenga de winnaar van de verkiezing van de mooiste kippenuitloop. Gefeliciteerd, Kees!
Daarnaast zetten we graag een bijzondere tuinder uit Donkerbroek in de spotlight: De Cuynder. Aat Oosenbrug en Folkert Donker kweken prachtige vergeten groente, bijzondere rassen en... kweeappeljam: kweepeer is behoorlijk zoet, kweeappel daarentegen heerlijk friszuur. Dit smaakt heerlijk bij een wat vettere vleessoort zoals onze buikspek met gerookte paprikarub.
 


Happy met de nieuwe bus!
Wij sponsorden Tedx Youth Groningen op 9 maart met heerlijke vegetarische hapjes!
De prachtige tuin van De Cuynder, een van onze leveranciers
Een geweldige klus: cateren bij de Hafengeburtstag in Hamburg!
Nieuw in het assortiment: speltbier


Food Filmfestival, 5 juni in Grunn!


Lekker, 'Melk'


De happy kippen bij Kees SijbengaHeerlijke groente van De Cuynder

Voor meer foto's - kijk ook eens op onze
Facebook-site
Ons adres is:
Soendastraat 180,
9715 SX Groningen
Doorsturen? Graag!
Email Marketing Powered by Mailchimp