Wordt deze mail niet goed weergegeven? Klik hier om hem in je browser te bekijken.
De smaak van...
een pop-uprestaurant!
Tegen zo'n leuk idee zeggen we natuurlijk geen nee: meewerken aan een pop-uprestaurant! Bakkerij Fleddérus in Hooghalen organiseert vanaf zaterdag 8 oktober zes keer een pop-uprestaurant in de bakkerij. De eerste avond hebben we al weer gehad: praktisch uitverkocht en heel gezellig! Als gast geniet je van een 4 gangendiner, livemuziek en wijnen van Jan Sterken (Vini Ster). Het diner wordt telkens aangepast aan de artiest en aan het programma van de avond. Wil je ook dineren in dit bijzondere pop-uprestaurant? Neem dan snel contact op met Bakkerij Fleddérus! Dat kan telefonisch: 0593 592216 of via de mail info@bakkerijfledderus.nl.
 
 
'Historisch' lekker eten
Wat een ontzettend leuke event om te cateren, de Dag van de Groninger Geschiedenis bij de Groninger Archieven! We verzorgden de #dgg16 op 8 oktober, en het was geweldig druk. Veel zeer tevreden eters en af en toe lange rijen voor de heerlijke taarten, noeste bammen en Groninger 'rijsttafel'. Mooi om met onze smaakvolle, lokale producten bij te dragen aan deze dag. 

 

Social Impact Day Diner
Op 9 november verzorgden we het Social Impact Day Diner in the Big Building Groningen, samen met de Culinaire Vakschool en Lentis. Dit evenement draaide om ondernemen met sociale en maatschappelijke meerwaarde, mooi om aan mee te werken. Meer weten over deze bijeenkomst, die door Buro Bries werd georganiseerd? Klik hier.

 

Vooruitblik feestdagen
In september hebben we een groot internationaal 2-daags communicatie-congres verzorgd: Euprera. De organisatie kwam even voorproeven!

Op dinsdag 4 oktober mochten we de catering invullen voor een mooi ondernemersevent in het Grand Theatre. Dit was een dubbel leuke klus, omdat we zelf ook lid zijn van een van de organiserende ondernemers-verenigingen, namelijk de VBNO!
 


We werken graag met streekproducten en gaan daarom ook geregeld langs bij onze lokale leveranciers. Zo waren we onlangs bij slagerij Walburg in Tzum. Hier hebben we een Nylander kalf uitgebeend onder leiding van een heerlijk enthousiaste vakidioot: Klaas Walburg. Prachtvlees van dieren die een goed leven hebben gehad...daar worden we blij van!Afbeeldingsresultaat voor bakker peters
*NIEUW* Spelt-kweeappel Groninger koek van Bakker Peters uit Leens.
Na de speltbonbons van Dhana chocolade, volgt bakker Peters met de kweeappelkoek als bijzonder product voor ons 10-jarig jubileum. Een smeuïge, fruitige Groninger koek gemaakt met kweeappels van Tuinderij de Cuynder en spelt van Landgoud.

Voor meer foto's - kijk ook eens op onze
Facebook-site
Ons adres is:
Soendastraat 180,
9715 SX Groningen
Doorsturen? Graag!
Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Smaak van het Noorden · Florakade 498 · Groningen, Groningen 9713 ZP · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp