Copy
Se mailen i din browser

Månedens håndværker: Dét skal du huske, inden du maler

I denne måned er Malerfirma Birger Jönsson kåret som månedens håndværker. Mark Jönsson, som er daglig leder i firmaet, er ikke i tvivl om, hvorfor de er løbet med titlen. Struktur, tillid og kommunikation er nemlig tre nøgleord, der gør, at kunderne kommer igen.
Få 3 tilbud fra firmaer som Malerfirma Birger Jönsson ››

Kvalitet og service er en selvfølge

Hos Malerfirma Birger Jönsson er den gode kvalitet og service altid i højsædet, og med månedens håndværker på opgaven tages der altid højde for kundens behov.

"Det er meget vigtigt for os, at vi yder en god service og leverer en høj kvalitet. Hos os er kunderne altid i fokus, og vi er meget bevidste om, at de alle har forskellige behov," fortæller Mark Jönsson, daglig leder af Malerfirma Birger Jönsson.

Dét skal du huske, inden du påbegynder malerarbejdet

Med mange års erfaring på bagen kan man roligt kalde Malerfirma Birger Jönsson for eksperter inden for malerfaget. De sælger også maling til både private og erhverv, og derfor nyder malerfirmaet også at dele ud af sin brede viden.

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, inden du valfarter ned til den lokale malerforretning efter afdækning og en spand maling.

"Når man skal male lofter og vægge, er det først og fremmest vigtigt, at kunden vælger en maling med den rette glans. Vi anbefaler glansen afhængigt af om det er en småbørnsfamile eller om der er hunde i husstanden," siger Mark Jönsson.
Læs mere om, hvorfor Malerfirma Birger Jönsson er blevet månedens håndværker ⇾
pokal

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Se vurderingen af denne måneds håndværker hér »

Står du med en opgave? Så anbefaler vi også:

Holstebro Tømrerfirma ApS
NVD - Næstved Vinduer & Døre
Jespers Byggeservice
KC Malerservice
T.R. Entreprise & Ejendomsservice
EL-Optimering.dk
TMT ApS
PJ Ventilation ApS

3byggetilbud.dk til dit projekt

Psst ... Vidste du, at vi hver eneste dag sender flere hundrede bygge- og renoveringsopgaver ud til vores godt 1.400 håndværkere? Få et indblik i hvad vi går og roder med til daglig hos 3byggetilbud.dk lige her👇
3byggetilbud.dk video
Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube
Du har tidligere indsendt en byggeopgave til en af AB Gruppens portaler, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på 3byggetilbud.dk. Vi sender løbende servicemails som denne med tips og råd. Ønsker du ikke længere at modtage servicemailen, så kan du afmelde her.