Copy
Se mailen i din browser

Hedensted VVS Service A/S: Undgå disse to faldgruber, når du renoverer

Den flotte titel som månedens håndværker i marts går til det hårdtarbejdende og servicemindede VVS-firma Hedensted VVS Service A/S. Firmaets kundefilosofi taler for sig selv, og med fokus på den gode kundeoplevelse fra start til slut, kan det erfarne VVS-firma skrive et hav af glade kunder på CV’et. Spørger man Michael Thomsen, der sammen med Jens Palmelund ejer det populære VVS-firma, handler det om at tage opgaven seriøst lige fra begyndelsen, hvad end der er tale om en mindre VVS-udskiftning eller en større badeværelsesrenovering.
Få 3 tilbud fra firmaer som Hedensted VVS Service A/S ››
"Hos Hedensted VVS Service A/S sætter vi vores service højt. Det gør vi blandt andet ved, at vi følger op på opgaverne med det samme, hvilket kunderne bliver meget positivt overraskede over," fortæller Michael Thomsen og fortsætter:
"Faktisk kan vi mærke, at mange af de opgaver vi vinder, får vi i ordrebogen fordi, at vi er de første, der ringer og dermed de første, der viser en oprigtig interesse i arbejdet."
pokal

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Se vurderingen af denne måneds håndværker hér »

Står du med en opgave? – Så anbefaler vi også:

Weidemann Nedrivning
JJ Kloak og Belægning
Bojes Murerfirma
Murermester KT & Søn ApS
Den Lille Murer v Jesper S. Olsen
DE Betonrenovering og entreprisestyring
Malerfirma G Nielsen
Abalon ApS
Du har tidligere indsendt en byggeopgave til en af AB Gruppens portaler, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på 3byggetilbud.dk. En gang om måneden udsender vi servicemails som denne med tips og råd. Ønsker du ikke længere at modtage servicemailen, så kan du afmelde her.