Copy
Se mailen i din browser
AL Varmeteknik

Varmepumpe, fjernvarme eller pillefyr? Få fagmandens erfaringer

Med faglighed i højsædet udfører firmaet AL Varmeteknik en bred vifte af varmeinstallationer, og firmaets kundemålinger taler for sig selv. Derfor kan indehaveren Alexander Weidenhammer kalde sig månedens håndværker i juli. Her deler han ud af sin brugbare viden og giver dig indblik i fordelene ved forskellige varmeinstallationer.
Få 3 tilbud fra firmaer som AL Varmeteknik ››
I mere end ti år har AL Varmeteknik kørt ud på et hav af opgaver for både private boligejere, erhverv og boligforeninger. Indehaveren Alexander Weidenhammer er specialist i varmeløsninger og hjælper derfor med alt fra fjernvarme og varmepumper til etablering af et pillefyr. Derudover udfører firmaet også professionelt VVS-arbejde.

Om opgaven er lille eller stor, så tager indehaveren altid på visit hos bygherren til en god dialog om ønsker og behov.

"Jeg gør en dyd ud af at rykke hurtigt ud på opgaverne, og tage dialogen med kunden med det samme. Det er vigtigt at være effektiv, så kundens hverdag forstyrres mindst muligt." – Alexander Weidenhammer.
 
Få AL Varmetekniks gode råd her ⇾
pokal

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Se vurderingen af denne måneds håndværker hér »

Står du med en opgave? Så anbefaler vi også:

Maler Trunten
Nazar & Co ApS
Murermester Damkilde IVS
Tag og Isolering
KS EL TEKNIK
RP Murerservice & Entreprenør
Rask & Rum
Verner Petersen & Søn ApS
Du har tidligere indsendt en byggeopgave til en af AB Gruppens portaler, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på 3byggetilbud.dk. En gang om måneden udsender vi servicemails som denne med tips og råd. Ønsker du ikke længere at modtage servicemailen, så kan du afmelde her.