Copy
Andelsportal.dk
Få tilskud til støjrenovering af vinduerne

Få tilskud til støjrenovering af vinduerne

Bor du i en andelsboligforening, som er generet af støj? Så læs med her. Private ejendomme, der er stærkt støjplagede, kan søge tilskud til støjisolering af eksisterende vinduer eller udskiftning til nye vinduer i Københavns Kommune.

Søg om støtte til støjrenovering af vinduerne ➝
Mindsk vandforbruget og gør klimaet og pengepungen en tjeneste

Mindsk vandforbruget og gør klimaet og pengepungen en tjeneste

Dryppende haner, lange bade og tøjvask i stride strømme. Et højt vandforbrug er blot én af mange klimasyndere – men det er også en udgift, der kan gøre ondt på pengepungen. I denne artikel kan du læse mere om, hvad man kan gøre for at mindske vandforbruget i andelsboligforeningen.

Gode tips til vandforbruget i foreningen ➝
Coronavirus og andelsboligforening: Hvordan skal man forholde sig?

Coronavirus og andelsboligforening: Hvordan skal man forholde sig?

Landets andelsboligforeninger har i en lang periode været udfordret af coronaretningslinjer og regler om forsamlingsforbud. Det udfordrer foreningens drift og ikke mindst afvikling af generalforsamling. Hvad gør vi? Må bestyrelsen overhovedet mødes? Vi har samlet retningslinjer og anbefalinger her.

Værd at vide om drift og generalforsamling under corona ➝

Hvad vil du høre mere om i 2021?

Ejendomsskat, andelsboligforeninger i lavt byggeri, energimærkning? På Andelsportal.dk og AndelsboligNyt bliver vi altid glade for input og idéer til historier. Send os gerne en mail på info@andelsportal.dk med dine ønsker til artikler vi skal skrive i 2021. Alle forslag er meget velkomne.

Sponsoreret indhold
Altan.dk

Skræddersyede elevatorløsninger: ”Vi gør det håndgribeligt og står for alt”

Værdistigning, komfort og øget tilgængelighed. Argumenterne for en elevator i foreningen er mange, og faktisk behøver projektet ikke at være så uoverskueligt, som man måske kunne tro. Altan.dk udfører skræddersyede løsninger, og de tager hånd om hele processen fra første besigtigelse til køreklar elevator.

Skræddersyede elevatorløsninger ➝
Newsec

Digital generalforsamling

Med Corona-epidemi og forsamlingsforbud har det aldrig været mere relevant at kunne afholde den årlige generalforsamling – og andre vigtige møder – digitalt. Og det er mere ukompliceret, end man umiddelbart skulle tro. Newsec fortæller her, hvordan de hjælper foreninger med at afvikle en digital generalforsamling.

Newsecs erfaringer fra den digitale generalforsamling ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk