Copy
Plento
Andelsportal.dk
Stigende renter: Skal andelsboligforeningen omlægge eller ej?

Skal andelsboligforeningen omlægge eller ej?

Rentemarkedet er vendt på hovedet. Hvor det længe har været muligt for andelsboligforeninger at konvertere ned i rente, er renterne nu steget overraskende meget. Hvordan man som forening skal forholde sig til dette, er Realkredit Danmark/Danske Bank jer behjælpelige med her.

Skal vi omlægge? ➝
Erfaringer fra bestyrelsen: Gamle værdier i nye klæder

Gamle værdier i nye klæder

De fleste har en idé og en holdning om, hvad andelstanken og generalforsamling i andelsboligforeninger er for nogle størrelser. Men hvordan ser andelstanken og generalforsamling ud anno 2022? Vi besøgte A/B Valbyparken for at få et indblik i, hvordan det står til hos dem.

Få bestyrelsens erfaringer ➝
AndelsboligNyt Marts 2022

Læs marts-udgaven af AndelsboligNyt online

Kalenderen skriver 2022, men hvordan er dagens puls egentligt på andelsboligmarkedet? Det belyser vi i den nyeste udgave af AndelsboligNyt. Med hjælp fra eksperter ser vi på, hvordan nutidens politiske ændringer er med til at påvirke andelsboligmarkedet og identificerer de trends, der vil kendetegne andelsboligforeninger i fremtiden.

Læs AndelsboligNyt online »
Sponsoreret indhold
DKTV Homecharge

Enkel opladning tilpasset jer

Der opleves et stødt voksende behov for fælles ladeløsninger i andels- og boligforeninger, efterhånden som flere investerer i elbiler. HomeCharge leverer en simpel ladeløsning i samarbejde med DKTV A/S, der tilgodeser foreningerne. Med denne løsning kan foreningen starte småt og gradvist skalere op, efterhånden som flere beboere investerer i el- og hybridbiler.

Enkel opladning tilpasset jer ➝
Newsec A/S

Alt om ejendomsadministration i andelsboligforeningen

Overvejer I at få en administrator i andelsboligforeningen? Så kan du læse med her, når vi taler med Newsec, som er Andelsportal.dk’s branchepartner på ejendomsadministration, der fortæller meget mere om, hvorfor det er en god idé, samt hvordan man kommer godt i gang. Læs med her og få en god gennemgang fra A til Z om ejendomsadministration i andelsboligforeningen.

Alt om ejendomsadministration i andelsboligforeningen ➝
Dansk Dørsikring A/S

Hvad bør andelsboligforeningen vide om sikkerhedsdøre?

Hvornår skal andelsboligforeningen have nye døre? Hvilke dørkrav skal overholdes? Og hvordan sikrer foreningen den bedste proces, når dørene skal udskiftes? Andelsportal.dk’s branchepartner, Dansk Dørsikring ApS, gør os klogere på alt om sikkerhedsdøre i andelsboligforeningen.

Hvad bør andelsboligforeningen vide om sikkerhedsdøre? ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk