Copy
Danske Bank
Mød den nye boligminister: Valuarvurderingerne skal under kontrol

Mød den nye boligminister: Valuarvurderingerne skal under kontrol

Andelsboligforeningerne har fået en ny minister, og hans navn er Kaare Dybvad. Men hvad mener han om andelsboligområdet? Og hvad er hans syn på andelsboligens fremtid? Bliv klogere på boligministerens holdninger her.

Læs interviewet med Kaare Dybvad nu ➝
Nye tinglysningsregler kommer særligt andelshaverne til gode

Nye tinglysningsregler kommer særligt andelshaverne til gode

Der er gode nyheder for de op mod 200.000 danskere, som årligt betaler tinglysningsafgift i forbindelse med boligkøb eller låneomlægning. Den 1. juli 2019 blev tinglysningsafgiften nemlig sat ned. En ændring, der særligt kommer andelshaverne til gode.

Se hvor meget du sparer lige her ➝
Når vedtægterne 
skal ændres

En guide fra arkiverne: Når vedtægterne skal ændres

Vedtægterne er andelsboligforeningens fundament, og derfor skal de fra tid til anden ændres eller opdateres. Men hvordan gør man det korrekt, og hvilke bestemmelser bør foreningen ajourføre, så de ikke modarbejder foreningslivet anno 2019? Advokat Erik Matthiesen guider os igennem vedtægtsændringer.

Undgå de typisk fejl. Læs guiden nu ➝
Sponsoreret indhold
Altan.dk

Flere og flere andelsboligforeninger takker ja til elevator

Flere og flere ejendomme i byerne får installeret elevator – og med god grund. Fordelene ved en elevator er mange, og det får flere og flere boligforeninger øjnene op for. Lige nu melder Altan.dk nemlig om rekordstor efterspørgsel og daglige henvendelser fra andelsbolig- og ejerforeninger i hele landet.

Flere og flere andelsboligforeninger takker ja til elevator ➝

Har jeres forening også brug for en ejendomsadministrator?

Sidder du med i bestyrelsen hos din andelsboligforening, så ved du, at der er mange opgaver at tage hånd om. Og opgaverne spænder fra de helt lavpraktiske ting, som f.eks. rengøring i trappeopgangen, til den periodiske gennemgang og godkendelse af andelsboligforeningens regnskab. At drive en andelsboligforening kan meget vel svare til at drive en mindre virksomhed. Forskellen er bare, at dit engagement i andelsboligforeningen er frivilligt, og det er din egen tid, som bruges på foreningens opgaver. 

Har jeres forening også brug for en ejendomsadministrator? ➝

Går du rundt med tanker om at købe en andelsbolig? Renovere din nuværende andelsbolig? Eller måske omlægge dit nuværende andelsboliglån? Andelsportal.dk har indgået et samarbejde med Danske Bank, så du hurtigt kan få rådgivning og tilbud.

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 24 timer ➝
 

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk