Copy
Ejendomsmessen 2019
Administrationsaftale

Administrationsaftale eller ej?

Overvejer din andelsboligforening at få en administrator, men er usikre på, hvad I skal stille af krav? Og hvad det koster? Så gør du klogt i at læse med her. Vi dykker ned i administratorjunglen med en ejendomsadvokat. Vi stiller alle spørgsmålene, så du ikke behøver det, og viser dig et priseksempel på en administrationsaftale.

Læs guiden og se et priseksempel på administration ➝
Det kan blive svært at sælge andelsboligen i fremtiden

Det kan blive sværere at sælge andelsboligen i fremtiden

Skærpede lånekrav og højere boligpriser betyder, at salgstiderne på andelsboliger i hovedstadsområdet er på vej op. Det viser tal fra ejendomsmæglerkæden Home. Men er det glohede andelsboligmarked ved at være brændt ud? Bliv klogere på udviklingen her.

Hvorfor er salgstiderne på vej op? ➝

De fleste andelsboligforeninger siger ja til Airbnb

En undersøgelse af 200 andelsbolig- og ejerforeninger viser, at hovedparten støtter idéen om kortidsudlejninger via portaler som Airbnb i foreningen. Undersøgelsen viser dog også, at foreningerne ønsker bedre og mere kontrollerede forhold for kortidsudlejningerne end dem, regeringen foreslår. Bliv klogere på undersøgelsen her.

Derfor siger foreningerne ja til Airbnb ➝
Danbolig Erhverv

To vigtige spørgsmål andelsboligforeningen skal stille valuaren

Valuarvurderinger er et godt alternativ til de offentlige ejendomsvurderinger, når andelsboligforeningen skal værdisætte sin ejendom. Det er afgørende, at andelsboligforeningen finder en seriøs valuar til opgaven og her er særligt to spørgsmål vigtige at stille valuaren inden aftalen indgås. Danbolig Erhverv uddyber her.

To vigtige spørgsmål andelsboligforeningen skal stille valuaren ➝

Andelsportal.dk har indgået et samarbejde med Danske Bank, så du hurtigt kan få rådgivning til andelsboligforeningens lån. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af en foreningsspecialist inden for 24 timer i hverdage.

Få viden om samarbejdet og indsend din låneforespørgsel ➝
 

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk