Copy
Dansk Brolægning v/Claus Ahlstrøm
Andelsportal.dk
Grønne investeringer: Den voksende trend

Grønne investeringer: Den voksende trend

Nye trends og tendenser titter hele tiden frem på ejendomsmarkedet, og andelsboligmarkedet er ingen undtagelse. Udviklingen på andelsboligmarkedet er ofte præget af at være lidt bagud sammenlignet med den udvikling, vi ser på det kommercielle ejendomsmarked, som derved giver en god indikation på, hvad der kan forventes. Men hvilke trends og tendenser kan vi så forvente på andelsboligmarkedet i 2022? Det har vi talt med en ekspert om.

Få ekspertens bud ➝
Er andelsboligen stadig for alle i 2022?

Er andelsboligen stadig for alle i 2022?

Andelsboligen skulle oprindeligt være boligen for alle – men er den stadig det? I denne artikel tager seniorforsker ved Nationalmuseet Mikkel Thelle os med på rejsen siden andelsboligens spæde start og dens udvikling helt frem til i dag. Samtidig tager han et kig i spåkuglen for fremtidens andelsbolig.

Hvad sker der med boformen? ➝
Ønsker I uforpligtende tilbud på en foreningsopgave fra specialister i branchen? Så indsend opgaven til Andelsportal.dk. Vores netværk af dygtige leverandører løfter alt fra tag, vinduer og maling til udendørsprojekter, energitjek og vurderinger.

Få 3 uforpligtende tilbud ➝
Sponsoreret indhold
Altan.dk

Kom i gang med udelivet på altanen

De lysere og længere dage kalder på at altanerne tages i brug. Uanset om jeres forening har haft altaner i flere år eller står over for første sæson med altaner, kan det være udfordrende for andelshavere at vide, hvordan altanen indrettes og udnyttes bedst. Hvilke plantearter passer bedst til en sydvendt altan fremfor en nordvendt? Derfor har vi i samarbejde med Altan.dk samlet de vigtigste trin til, hvordan man påbegynder et indbydende, harmonisk og funktionelt udeliv på altanen.

Kom i gang med udelivet på altanen ➝
Pro-Malerservice

Alt I bør vide om malerarbejdet i boligforeningen

Mange vil måske sige, at de sagtens selv kan give hjemmet eller trappeopgangen en klat maling, men den påstand holder ikke, hvis man spørger eksperter på området. Derfor har vi her samlet alt, hvad andelsboligforeningen og andelshaveren bør vide om malerarbejde, herunder vedligeholdelsesansvaret i foreningen.

Alt I bør vide om malerarbejdet i boligforeningen ➝
KeepFocus

Automatiske data skaber grundlag for fordelingsregnskaber, besparelser og energiledelse

I forhold til boligforeningers drift og beboerservice er data fra forbrugsmålere af afgørende betydning. Målinger er udgangspunktet for korrekte fordelingsregnskaber, god ejendomsdrift og overholdelse af regler og love. Men data er langt fra bare data. Med digitale fjernaflæste målere og et professionelt system til behandling af data, åbner der sig et utal af muligheder for boligforeninger. KeepFocus gør os klogere her.

Automatiske data skaber grundlag for fordelingsregnskaber, besparelser og energiledelse ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk