Copy
Se mailen i din browser
Godt Byggeri ApS

Godt Byggeri ApS: 3 gode råd før tilstandsrapporten

Månedens håndværker i juni er Michael Jensen, der er indehaver af Godt Byggeri ApS. Michael Jensen har i 48 år arbejdet med og i byggebranchen. Hans speciale er tilstandsrapporter, energimærkning og køberrådgivning. Og nøgleordene er grundighed, fleksibilitet og professionalisme.
Få 3 tilbud fra firmaer som Godt Byggeri ApS ››
I denne artikel giver månedens håndværker 3 gode råd til tilstandsrapporten. Men lad os lige få hans baggrund først. Michael Jensen fra Godt Byggeri ApS har nemlig været længere i branchen end de fleste.

"Jeg startede meget tidligt i lære i branchen, og var med fra starten da de første energimærker og rapporter blev indført, så der er blevet proppet en del i vidensbanken" – Michael Jensen.
 

Vender tilbage til kunden hurtigt

Den flotte og høje svarprocent, som Michael Jensen også kan bryste sig af, er heller ikke tilfældig. Månedens håndværker går nemlig meget op i at vende hurtigt tilbage. Og der plejer ikke at gå mere end 24 timer fra kunden kontakter Godt Byggeri ApS – til at Michael Jensen ringer tilbage. Og for ham er en aftale en aftale.

Læs mere om månedens håndværker her ⇾
pokal

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Se vurderingen af denne måneds håndværker hér »

Står du med en opgave? Så anbefaler vi også:

Secher Nielsen Byg & Maler
DE Bygningsfornyelse
Malerfirmaet Hviid
Sejr Klimateknik
TOTAL-GRUPPEN.DK
Scheffer Byg ApS
Du har tidligere indsendt en byggeopgave til en af AB Gruppens portaler, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på 3byggetilbud.dk. En gang om måneden udsender vi servicemails som denne med tips og råd. Ønsker du ikke længere at modtage servicemailen, så kan du afmelde her.