Copy
2021: Året der gik på Andelsportal.dk

2021: Året der gik på Andelsportal.dk

2021 lakker mod enden, og igen i år har der været fut under andelsboligmarkedet. 2021 blev blandt andet året, hvor de offentlige ejendomsvurderinger blev afskaffet, energirenoveringer for alvor kom på dagsordenen og effekterne af Blackstone-indgrebet blev diskuteret. Her dykker vi ned i 10 relevante samt populære artikler og guides fra året der er gået.

Det skete i 2021 ➝
Dét bør bestyrelsen vide om finansiering i andelsboligforeningen

Dét bør bestyrelsen vide om finansiering i andelsboligforeningen

Finansiering er en kompleks størrelse, der for mange bestyrelser kan lede til forvirring og ubesvarede spørgsmål. Vi har derfor spurgt en ekspert til de mest centrale elementer, som bestyrelsen bør kende til, når spørgsmålet om finansiering melder sig på det årlige budgetmøde.

Alt I skal vide om finansiering ➝
Godtgørelse til bestyrelsen: Hvad er reglerne?

Godtgørelse til bestyrelsen: Hvad er reglerne?

Bestyrelsen kan faktisk godt blive betalt for deres frivillige arbejde i foreningen. Det kan enten ske gennem godtgørelse for udgifter, der er brugt i forbindelse med arbejdet eller som et honorar for deres tid og arbejde.

Om godtgørelse til bestyrelsen ➝
Sponsoreret indhold
Newsec

Nye krav fra EU: Fjernvarmeforbrug skal fjernaflæses

EU har besluttet, at fra 2027 skal alle fjernvarmemålere være fjernaflæselige. Samtidig skal forbrugere lettere og mere overskueligt kunne tilgå oplysninger om deres forbrug på månedsbasis. Newsec gør os klogere på de nye regler, og hvad andelsboligforeningen skal være opmærksom på allerede i dag.

Fjernaflæsning af forbrug ➝

Vi vil ønske alle vores læsere en glædelig jul og et godt nytår! Har du forslag eller ønsker til indhold på Andelsportal.dk eller i magasinet AndelsboligNyt i 2022, så skriv endelig til redaktionen på kom@3byggetilbud.dk, da vi tager imod input med kyshånd.

De bedste december-hilsner 
Redaktionen på Andelsportal.dk

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk