Copy
HJ-ENERGI

Med ny boligaftale bliver andelsboligforeninger eftertragtede investeringsobjekter

En investor som køber en udlejningsejendom, skal vente 5 år før huslejen må skydes i vejret. Men en investor som omdanner en opløst andelsboligforening til en udlejningsejendom må hæve huslejen med det samme. Eksperter forudser derfor, at ejendomsspekulanter vil gå på jagt blandt andelsboligforeninger.

Derfor bliver andelsboligforeninger eftertragtede investeringsemner ➝

Derfor bør alle andelsboligforeninger indhente en valuarvurdering nu

Det kan godt betale sig at indhente en ny valuarvurdering. Også selvom I i andelsboligforeningen bruger den offentlige ejendomsvurdering. Valuarvurderingen kan I nemlig gemme til dårligere tider. Og med situationen på andelsboligmarkedet taget i betragtning, er det måske ikke en dum idé.

Det er en rigtig god idé at indhente en valuarvurdering nu ➝
Banker i bokseringen

Banker i bokseringen med boligministeren

I det ene ringhjørne står boligministeriet og Kaare Dybvad Bek (S). Ifølge deres tal vil andelsboliger slippe med et værditab på op til 3 procent, mens tre store danske banker i det andet ringhjørne spår et værditab på op til 20 procent.

Heftig debat om prissætningen på andelsboliger ➝

Ny præcisering i boligaftalen redder måske andelshaverne

Efter en regulær talkrig mellem banker, mæglere, politikere og andre aktører på andelsboligmarkedet har boligministeren nu indført en præcisering i boligaftalen. Præciseringen kan måske betyde et mindre værditab på andelsboliger.

Andelsboligforeninger går fri af karensperioden ➝
Sponsoreret indhold
Newsec

Ny boligaftale: Hvad kan I gøre som forening?

Hvilke overvejelser skal foreningen gøre sig, nu hvor den nye boligaftale er på banen? Og er der forskel på, hvilke forberedelser man skal gøre i en forening med en valuarvurdering kontra en forening, der følger den offentlige ejendomsvurdering? Læs Newsecs anbefalinger her.

Hvilke muligheder giver en valuarvurdering jer? ➝
Valuaren

Bekymring for dem uden en opdateret vurdering

Hos VALUAREN, der årligt vurderer mere end 200 ejendomme for andelsboligforeninger, er de bekymrede for, hvordan den nye boligaftale vil ramme de andelsboligforeninger, der er uden en opdateret ejendomsvurdering. Rådet er derfor klart: Kom usikkerheden i møde ved at have en opdateret valuarvurdering ved hånden.

Få administrationsselskabets anbefalinger ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk