Copy
Andelsportal.dk
En detaljeret guide gjorde salget let for Victor

En detaljeret guide gjorde salget let for Victor

Fortrinsret, vurdering og eftersyn er blot nogle af de punkter, man som andelshaver skal tage stilling til, når en ny adresse kalder. Vi møder tidligere andelshaver Victor E. Hansen, til en snak om, hvordan processen var, da han skulle sælge sin andelsbolig tilbage i foråret. Samtidig dykker vi med David Bresemann Jakobsen fra Danske Bank ned i en række aktuelle tendenser i forbindelse med salg af andelsboliger.

Hvordan og hvor meget sælges andelsboligerne for? ➝
Hos A/B Bangs Minde er det gode naboskab i højsædet

Hos A/B Bangs Minde er det gode naboskab i højsædet

A/B Bangs Minde vandt den flotte pris som ‘Årets Andelsboligforening 2021’ hos ABF. Her deler foreningens formand Monika Mortensen sine gode råd til, hvordan man styrker fællesskabet og de gode naborelationer i andelsboligforeningen.

Derfor skal bestyrelsen være åben ➝
Andelsbeviset under luppen

Andelsbeviset under luppen

I Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentations (ABF) standardvedtægter beskrives det, at der for hver andelsbolig, skal udstedes et andelsbevis, som lister andelshaveren i boligen. Dog er andelsbeviset uden selvstændig værdi, og kan altid udstedes på ny, hvis det bortkommer. I denne artikel ser vi ind i, hvad andelsbeviset er for en størrelse, hvilken betydning det har for jeres forening og mulighederne for et alternativ til beviset.

Vidste du, at andelsbeviset udfases flere steder? ➝
Sponsoreret indhold
Altan.dk

Så nemt er det at få en elevator i jeres ældre ejendom

Mange etagebyggerier i det ganske land er af ældre dato, hvorfor de naturligt ikke har en elevator. Men faktisk er det enkelt at få indbygget en elevator i jeres ejendom. Læs med her og hør, hvordan I nemt kan opnå bekvemmelighed i jeres andelsboligforening, som følge af etablering af en elevator – helt uden besværlige processer.

Så nemt er det at få en elevator i jeres ældre ejendom ➝
HomeCharge - DKTV

Alt hvad I skal vide om ladebokse til boligforeningen

Hybrid- og elbiler er svære at komme uden om. Og der skal komme mange flere af dem på de danske veje fremover. I har måske allerede fået de første forespørgsler fra jeres beboere omkring muligheden for opsætning af ladebokse i foreningen? Måske er der allerede beboere, der har hybrid- eller elbiler. Vi ser nærmere på, hvad der skal til for, at I i andelsboligforeningen kan få ladebokse, og hvordan det fungerer.

Alt hvad I skal vide om ladebokse til boligforeningen ➝
MB El-Teknik ApS

Gør jer disse 4 overvejelser inden I får ny dørtelefoni

Hvad skal I vide i andelsboligforeningen, når der er knas med dørtelefonanlægget? Få gode råd fra en ekspert i dørtelefoni.

Gør jer disse 4 overvejelser inden I får ny dørtelefoni ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk