Copy
Deres Låsesmed
Andelsportal.dk

Den store vedligeholdelsesguide

Vedligeholdelse arter sig ofte som en uoverskuelig gråzone, som både bestyrelser og andelshavere har svært ved at finde vej igennem. Med viden fra Cathrine Sejberg Jensen, jurist i Foreningsafdelingen hos Newsec, ser vi på, hvad der er værd at vide, når der skal renoveres og vedligeholdes i andelsboligforeningen.

Værd at vide om forbedringer ➝

A/B Hunderup Møllepark: Nye vinduer har forbedret komforten markant

På besøg hos den odenseanske forening A/B Hunderup Møllepark, hvor nye vinduer ikke kun har bidraget til effektiv isolering, men også en mærkbar øget komfort hos beboerne. Vi får gode råd til renoveringsprojektet og en sund andelsboligdrift fra formanden og bestyrelsesmedlemmet.

Få gode råd fra foreningen ➝

Top 5 renoveringsprojekter i 2022

Trods 2022’s spæde start har der allerede været fuld gang i renoveringsprojekterne i de danske andelsboligforeninger. Men hvilken renoveringsopgave har fundet vej til toppen af podiet som den mest efterspurgte i andelsboligforeninger anno 2022?

Førstepladsen går til ...
Sponsoreret indhold
Altan.dk A/S

Derfor er en elevator til andelsboligforeningen ikke besværlig

Det er en stor fordel i mange andelsboligforeninger at have en elevator tilknyttet – det kan være en hurtig vej ned for beboerne på de øverste etager eller en hurtig vej op til en tagterrasse for de nederste. Uanset hvad er en elevator med til at øge værdien i ejendommen og livskvaliteten for beboerne. Læs med her og hør, hvorfor elevatorer er det nye sort i andelsboligforeninger og i virkeligheden slet ikke er så besværlige at få etableret.

Derfor er en elevator ikke besværlig ➝
NEWSEC DATEA A/S

Får I hjælp til det praktiske i andelsboligforeningen?

Andelsboligforeningers bygninger er vigtige at drive og vedligeholde, og det kan være ressourcekrævende. Derfor er det værd at overveje at få en professionel på, som kan hjælpe jer med at håndtere alt det praktiske. Andelsportal.dk’s branchepartner på ejendomsadministration, Newsec, gør jer her klogere på, hvordan en driftschefaftale kan hjælpe jeres forening.

Sådan hjælper en driftslederaftale ➝
Trustrup Skov-Og Haveservice V/Frantz Riishøj

Tips til det optimale gårdmiljø

Der er mange muligheder, når det kommer til at skulle indrette sit gårdområde i andelsboligforeningen. Men hvilke ting er det præcist vigtigt at tage højde for, og hvordan kan man komme i mål med en løsning, der er til gavn for alle beboere? Her kan du læse en specialists tips til, hvordan man nærmer sig det optimale gårdmiljø i en andelsboligforening.

Tips til det optimale gårdmiljø ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk