Copy
Deres Låsesmed v/Rene Holst Madsen
Andelsportal.dk
Unikt indblik: Fluen på væggen til en valuarvurdering

Unikt indblik: Fluen på væggen til en valuarvurdering

Vi har ekstraordinært fået lov til at være fluen på væggen ved en valuarvurdering, som gav et unikt indblik i, hvordan en valuarvurdering udføres, og hvad valuaren lægger mærke til ved sit ejendomstjek. Overvejer I valuarvurdering af jeres andelsboligforening? Så læs med her.

Sådan vurderes ejendommen ➝
Er en grøn vedligeholdelsesplan fremtiden?

Er en grøn vedligeholdelsesplan fremtiden?

I takt med at energipriserne stiger, og fokus på energioptimering øges, har vi stillet spørgsmålet om, hvorvidt grønne vedligeholdelsesplaner er fremtiden. Til at besvare dette har vi rådført os med Norca ApS, som er branchepartner hos Andelsportal.dk.

Få svaret her ➝
Ekspert fra Klimarådet: Det går alt for langsomt

Ekspert fra Klimarådet: Det går alt for langsomt

Per Heiselberg, der er professor på Aalborg Universitet og Klimarådets ekspert på bygningsområdet, gør os klogere på, hvordan det ser ud i byggeriet i forhold til at nå klimamålene 2030 og 2050, samt hvordan man som andelsboligforening kan yde sit bidrag.

Foto: klimaraadet.dk
Sådan kan foreninger bidrage ➝
Sponsoreret indhold
Jels Huse

Alt om tørrelofter i andelsboligforeningen

Drømmer jeres forening om et nyt tag, nye vinduer, nyt varmesystem eller andre forbedringer af ejendommen? Så kunne det være en mulighed at sælge jeres loftrum fra. Vores branchepartner Jels Huse er eksperter i tørrelofter og gør os klogere på processen fra start til slut i denne guide.

Alt om tørrelofter i andelsboligforeningen ➝
T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS

Guide til et godt gårdmiljø

De fleste andelsboligforeninger har enten et større eller mindre gårdområde tilknyttet foreningen. Der er mange måder hvorpå man kan udnytte området, og mange gode tilføjelser, der kan bringe mere kvalitet til ejendommen gennem gårdmiljøet. Men hvordan udnytter man gårdområdet bedst muligt i foreningen? Og er der nogle ting man skal tage særlig højde for, når man vælger at renovere udearealerne? Få gode idéer fra vores branchepartner T.R. Entreprise & Ejendomsservice til, hvordan netop jeres gårdarealer kan tages til det næste niveau.

Guide til et godt gårdmiljø ➝
BM.Havepleje

En skov af muligheder for jeres grønne fællesområde

Der er mange muligheder for at udnytte jeres grønne fællesområde i andelsboligforeningen. Men hvordan skal man vælge, hvordan gårdmiljøet skal være, og hvilke muligheder er der helt præcist? Læs med her, og hør mere om biodiversitet og skarpe linjer i gårdmiljøet og hvad de forskellige tiltag kan bringe netop jeres forening.

En skov af muligheder for jeres grønne fællesområde ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk