Copy
Andelsportal.dk
Andelsboligforeninger bliver også ramt af negative renter

Andelsboligforeninger bliver også ramt af negative renter

Fra 2021 vil andelsboligforeninger enten blive ramt eller ramt yderligere af negative renter i alle landets banker. Kundedirektør i Danske Bank, Kristian Balleby, deler ud af sine råd til, hvordan andelsboligforeningerne bør forholde sig.

Værd at vide om foreningens minusrenter ➝
Salget af AB Holmebo blev med nød og næppe stemt ned - men hvad så nu?

Salget af AB Holmebo blev med nød og næppe stemt ned – men hvad så nu?

Den 26. august 2020 skulle valget stå, og dommen over AB Holmebo ville falde. Skulle boligforeningen fortsætte som andelsboligforening, eller ville den blive solgt til pensionsselskabet PFA og gå i opløsning? Til stor glæde for andelshaveren Vivian Lynbech og det øvrige nej-hold blev salget stemt ned. Og så går livet videre – men hvordan? Det undersøger vi i denne artikel.

Her er AB Holmebo i dag ➝
Har jeres andelsboligforening styr på vedtægterne, hvis et salg står for døren?

Har jeres andelsboligforening styr på vedtægterne, hvis et salg står for døren?

Der er efterhånden ikke mange, der er i tvivl om, at der den 1. juli 2020 trådte en ny boligaftale i kraft. Men har I styr på jeres flertalskrav, hvis et købstilbud dumper ind ad brevsprækken? Hvis svaret er nej, er det måske på tide at få tjekket op på vedtægterne, inden jeres andelsboligforening står for skud.

Tjek vedtægterne før en investor byder på ejendommen ➝
Bestyrelsen vil komme langt ved at acceptere, at forandring altid vil eksistere

Bestyrelsen vil komme langt ved at acceptere, at forandring altid vil eksistere

Nye beboere, der vil ændre regler for kæledyr i foreningen, opdaterede skraldesorteringsregler fra kommunen eller en boliglov, der ændrer reglerne for prissætning af foreningens ejendom. Forandringer kommer i mange former og størrelser i andelsboligforeningen – og fælles for dem alle er, at de ikke kan undgås. Men hvordan håndterer bestyrelsen de mange forandringer på konstruktiv vis? Det ser vi nærmere på her med hjælp fra en ekspert i forandringsledelse.

Derfor vil forandringer altid være en selvfølgelighed ➝
Sponsoreret indhold
TOA-Byg

Usynlig fejl i tagkonstruktionen kan koste foreningen millioner

Vi står for fødderne af et stort energitilskud, der træder i kraft i første kvartal af 2021, som kan gøre det fordelagtigt for andelsboligforeninger at give sig i kast med en større energirenovering. Læs med her og find ud af, hvordan I kan spare en masse penge i længden og komme skader i tagkonstruktionen i forkøbet.

Usynlig fejl i tagkonstruktionen kan koste foreningen millioner ➝
DE Bygningsfornyelse ApS

4 synlige tegn på, at betonkonstruktionerne skal renoveres

Har jeres forening altaner, facader, trapper, sokler, parkeringskældre eller andre betonkonstruktioner, så læs videre her. I kan nemlig spare mange penge, hvis I lærer at spotte tegn på betonnedbrydning og dermed komme renoveringerne i forkøbet. Sådan lyder rådet fra fagmanden fra DE Bygningsfornyelse ApS, som uddyber tegnene her.

4 synlige tegn på, at betonkonstruktionerne skal renoveres ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk