Copy
Andelsportal.dk
Andelsboligen har ikke udspillet sin relevans

Andelsboligen har ikke udspillet sin relevans

Andelsboligen er stadig en mellemvej mellem ejer- og lejebolig. Sådan lyder konklusionen fra en undersøgelse af adgangen til andelsboligmarkedet.

Hvem bor, og hvem flytter i andelsbolig i dag? ➝
Gratis tilskud til energitjek

Gratis tilskud til energitjek

For andelsboligforeninger i Københavns Kommune er det nu muligt at ansøge om et gratis tilskud til et energitjek. Og puljen falder på et tørt sted med de meget høje energipriser, som også kan mærkes i landets andelsboligforeninger. Med et energitjek bliver det nemlig tydeliggjort, hvor energieffektiv andelsboligforeningens ejendom er, samt hvilke forbedringer der er fordelagtige at foretage for at opnå en besparelse på energiforbruget.

Sådan får I et økonomisk tilskud til energirenoveringen ➝
Belysning på fællesarealer

Belysning på fællesarealer

Udearealer og fællesområder er noget mange andelsboligforeninger værdsætter, da det er her man får et socialt og frisk pust fra hverdagens trivialiteter. Alt fra beplantning til aktiviteter eller andre muligheder for at være social stjæler rampelyset i den forbindelse. Men rampelyset spiller i sig selv også en vigtig rolle, når det kommer til at få det maksimale ud af sine udearealer og fællesområder. Læs med her og hør, hvordan belysning kan være med til at skabe de optimale rammer for netop din andelsboligforening.

Belysning på fællesarealer ➝
Dørtelefoner

Hvad koster dørtelefoner?

Er der knas med det gamle dørtelefonanlæg? Så bør I måske overveje at indhente tilbud på et nyt? I dag er mulighederne mange. Med tidens teknologier har dagens dørtelefoner nemlig forskellige funktioner. Video, mulighed for at lukke gæster ind uden selv at være hjemme eller måske et dørtelefonanlæg, der ringer direkte op til en mobiltelefon? Hør mere om jeres muligheder og få uforpligtende tilbud på dørtelefoni.

Få tilbud på ny dørtelefoni ➝
Sponsoreret indhold
Malerfirmaet Holbech

Hvorfor er malerarbejde en god idé?

Hungrer I efter et lækkert look til foreningens fællesarealer? Måske en indbydende indgang eller en trendy trappeopgang? Ja, mulighederne for en opfriskning af andelsboligforeningen er mange – men det kan udgifterne hertil også nemt blive. Derfor deler malereksperten Malerfirmaet Holbech her, hvordan netop jeres ejendom nemt og bekvemt, kan komme til at skinne med malerarbejde, uden det skal betyde, at I skal have gang i den helt omfattende og omkostningsfulde totalrenovering.

Hvorfor er malerarbejde en god idé? ➝
Jydsk Tagbyg A/S

Guide til et nyt tag

Når de første overvejelser om et nyt tag i andelsboligforeningen dukker op, melder der sig ofte en lang række spørgsmål. De mest gængse spørgsmål vi fra Jydsk Tagbyg møder fra deres kunder, er måske de samme spørgsmål som I også ønsker svar på.

Guide til et nyt tag ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk