Copy
Andelsportal.dk
NYT: Regeringen vil gøre det lettere at komme ind på andelsboligmarkedet

NYT: Regeringen vil gøre det lettere at komme ind på andelsboligmarkedet

Regeringen har valgt at følge en række af de anbefalinger, som ´Udvalg om finansieringsregler for andelsboliger’ er kommet med. Det betyder blandt andet, at det skal være nemmere for lejere at stifte en andelsboligforening. ABF mener ikke, at anbefalingerne løser problemet.

Her er anbefalingerne ➝
Hvorfor er rådgivning vigtig når du køber en andelsbolig?

Hvorfor er rådgivning vigtigt når du køber en andelsbolig?

Andelsboligmarkedet er en yderst attraktiv boligform, som er i høj kurs, hvor man som køber skal agere hurtigt. Udbuddet af andelsboliger til salg er lavt, hvor ventelister og gør-det-selv-salg er de primære veje til én andelsbolig. Til trods for stigende priser på andelsboligmarkedet, er andelsboliger stadig yderst attraktive prismæssigt, hvor kvadratmeterpriserne er noget lavere end ved ejerboliger. Derudover er man ofte en del af et større fællesskab i en andelsboligforening end ved en ejerforening, hvilket tiltaler mange.

Værd at vide om finansiering ➝
Status: Lovforslag om prissættelse af andelsboliger er i høring

Status: Lovforslag om prissættelse af andelsboliger er i høring

Hvad er status på den nye model for prissættelse af andelsboliger? Og hvilke modeller er egentlig fremsat i lovforslaget? Få det hurtige overblik her.

Ændring af værdiansættelsesprincipper ➝
Guide: Overdragelse af andelsboligen

Guide: Overdragelse af andelsboligen

Du har besluttet dig for at sælge din andelsbolig, men må du selv bestemme, hvem der skal overtage den? Og hvad hvis du ønsker at give en gunstig pris til køberen – som tilfældigvis er dit barn eller barnebarn? Og hvad betyder fejl og mangler for salgsprisen, når det alligevel er familien som skal overtage? Vi giver dig alle svarene, når det handler om overdragelse af andelsboligen.

Få styr på flytningerne ➝
Er jeres gamle dørtelefonanlæg også ved at stå af? Så fortvivl ej. Vi samarbejder med dygtige montører, der kan hjælpe jer med uforpligtende tilbud på dørtelefoni.

Læs mere om og hent 3 tilbud på dørtelefonanlæg →
Sponsoreret indhold
Altan.dk

5 gode grunde til at få udført et altaneftersyn

Der er god grund til at være opmærksom på altanerne i andelsboligforeningen. Vedligeholdelse af altaner kan nemlig både være en økonomisk- og sikkerhedsmæssig fortjeneste, hvis skader opdages i opløbet. Altaneksperten giver her fem gode grunde til, hvorfor et altaneftersyn, kan være værd at investere i – før det er for sent.

5 gode grunde til at få udført et altaneftersyn ➝
Newsec

Undgå at I fejler ved installation af el-ladestandere

De seneste års eksponentielle vækst i danskernes investering af el- og hybridbiler stiller i højere grad krav til foreninger, om at etablere ladestandere. Andelsboligforeninger i større byer er ofte etagebyggerier, hvor etableringen af ladestandere ikke er lige så enkel som ved eksempelvis parcelhusgrunde. Læs med her, for at finde ud af, hvad jeres forening skal have for øje, inden ladestanderne bydes velkommen på andelsboligforeningens område.

Undgå at I fejler ved installation af el-ladestandere ➝
TMT ApS

Værd at vide når foreningen skal have udskiftet vinduer

Hvorfor kan det være en god ide for andelsboligforeningen at få udskiftet vinduer? Svarene er mange. Valg af vinduer i foreningen er med til at påvirke, hvilken livskvalitet andelshaverne opnår til hverdag. Vinduerne skaber rammen for indeklimaet, lysindfaldet og æstetikken for boligerne. Vi dykker ned i vinduesuniverset, fordele, besparelsesmuligheder og proces med hjælp fra vores erfarne branchepartner.

Værd at vide når foreningen skal have udskiftet vinduer ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk