Copy
Stad Erhverv

Moderniseringsregler: Så mange penge står du som andelshaver til at miste

En typisk andelshaver i København kan tabe cirka 280.000 kroner på sin andel, hvis de omdiskuterede moderniseringsregler bliver strammet. I et nyt notat har EjendomDanmark regnet på konsekvenserne ved det politiske indgreb. Og du kan også beregne, hvor meget din andelsbolig vil falde i værdi. Bliv klogere her.

Beregn dit potentielle værditab her ➝

Hvad vil det sige at sidde i bestyrelsen i andelsboligforeningen?

Hvad indebærer det egentlig at sidde i bestyrelsen og hvilke særlige forpligtelser har formanden? Bestyrelsen og formanden behandler meget mere end boligsalg og beboerklager. Bestyrelsen og formanden skal naturligvis træffe beslutninger på baggrund af vedtægterne, men har samtidig en mulighed for at sætte en dagsorden og et særligt præg på foreningen.

Bliv klogere på forpligtelserne ➝

Er du i konflikt med din nabo – uden at vide det?

Center for Konfliktløsning hjælper jævnligt, når der opstår konflikter internt i bestyrelser eller mellem to andelshavere. Og det er ikke ualmindeligt, at den ene part i en konflikt slet ikke ved, at naboen er sur på dem. Den uvidende part opdager måske først, at noget er galt, den dag naboen pludselig råber af dem i opgangen. Så hvad kan du gøre?

Få gode råd fra Center for Konfliktløsning ➝
Sponsoreret indhold

Udnytter din andelsboligforening de lave realkreditrenter optimalt?

Historierne om de rekordlave realkreditrenter fylder godt op i mediebilledet for tiden, og det har danske andelsboligforeninger gode muligheder for at udnytte. Hvis din andelsboligforening har et variabelt forrentet realkreditlån, nyder I automatisk godt af de lave renter i forbindelse med de løbende refinansieringer.

Udnytter din andelsboligforening de lave realkreditrenter optimalt? ➝

STAD Erhverv – Ny valuar i byen

“Ny” er måske lidt af en tilsnigelse, da det først og fremmest er navnet, der er nyt. Vi har skiftet firmanavn fra Danbolig Erhverv Kbh. til STAD Erhverv. Her giver vi indsigt i vores valuarrapporter, fokusområder og meget andet.

STAD Erhverv – Ny valuar i byen ➝

Fra brevkassen på Andelsportal.dk:

Rotteangreb kræver renovering af brønd. Hvem skal betale?

Læs hvad ekspert Erik Matthiesen svarer ➝
 

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk