Copy
Dansk Kabel TV - HomeCharge
Andelsportal.dk
Ladestander

Andelsboligforeninger kan nu søge tilskud til ladestandere

Hvis andelsboligforeningen ejer et fælles parkeringsanlæg, er det kun i november måned muligt at søge om offentligt tilskud til etablering af ladestandere. I denne artikel har vi samlet alt, I skal vide for at søge puljen.

14,4 millioner kroner i tilskudspuljen ➝
Bestyrelsesmøde

Ekspert: Sådan styrker du samarbejdet i bestyrelsen

Hvordan sikrer man det gode samarbejde i andelsboligforeningens bestyrelse? Og kan man drage paralleller mellem bestyrelsesarbejdet i en andelsboligforening og i erhvervslivet? Det var vi nysgerrige på og har derfor talt med en ekspert fra erhvervslivet: Jan Boeg Hansen.

Følger I de gode råd? ➝
Til salg skilt

Hvad er en reguleringsklausul?

Vi dykker ned i reguleringsklausuler, og hvad de betyder for køb eller salg af andelsboligen. Bliv klogere i vores FAQ her.

Sådan benyttes en reguleringsklausul ➝
Christiansborg

Hvad er status på vurderingsmetoderne?

Regeringens udvalg, der skulle se vurderingsmetoderne efter i sømmene, skulle oprindeligt være klar med en melding i oktober 2021. Udvalget har udskudt udmeldingen, men forventer at afrapportere ultimo 2021. Vi holder dig opdateret.

Hvad skal udvalget se på? ➝
Sponsoreret indhold
Altan.dk

4 gode råd og erfaringer fra altanprojektet hos andelsboligforeningen GFG

Andelsboligforeningen GFG har netop fået nye altaner og processen roses af andelshaverne, men hvilke råd er gode at følge, når altandrømmene kalder? Og hvordan kan et godt altanreglement se ud? Alt det og meget mere kan du få svar på her, når vi spørger Altan.dk og andelshaveren Julie om deres bedste råd.

4 gode råd til altanprojektet ➝
Newsec

Fastfrysning af vurderinger: Hvad så nu året efter?

Ovenpå en periode med en del usikkerhed på andelsboligmarkedet med indførelsen af Blackstone-loven, kunne andelshaverne ånde lettet op, da fastfrysning af andelsboligforeningernes vurderinger blev redskabet til at undgå påvirkning fra den nye lovgivning. Men hvad så nu året efter fastfrysningerne? Det kigger vi nærmere på sammen med Newsec.

Bliv klogere på fastfrysning af vurderinger ➝
NEWTEK ApS

Få styr på det tekniske, inden I ansøger om ladestandere i boligforeningen

NEWTEK ApS tager boligforeningen i hånden og forklarer mere om ladestanderpuljen, og de overvejelser foreningen bør gøre sig inden og efter ansøgning. I finder også en pdf, der samler alt om ladestandere i boligforeninger og gør jer klogere på de tekniske initiativer.

Ladestandere: Få styr på det tekniske ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk