Copy
Se mailen i din browser

Træfældning: Disse 2 råd kan spare dig for mange penge

Mød månedens håndværker Nicolai Svalgaard-Andersen, der i sit firma Svalgaard Træ og Stub ApS hjælper et hav af tilfredse kunder af med uønskede træer. Her deler han sine to vigtigste råd til træfældningen. Råd som kan spare dig for en uheldig ekstraregning.
Få 3 tilbud fra firmaer som Svalgaard Træ og Stub ApS ››

Råd 1: Tjek altid op på firmaets forsikringer


Nicolai Svalgaard-Andersen er ekspert i træfældning og stubfræsning, og med sine mange år i branchen svarer han uden tøven, at forsikringer er det allervigtigste, du skal tjekke op på, når du skal finde et firma til at fælde træet i haven.

"Jeg siger altid til kunderne, at uanset om de vælger mig eller en anden, er det vigtigste, at de vælger et firma, der har den rigtige forsikring. Du skal nemlig have specielle forsikringer, når du fælder træer," siger Nicolai Svalgaard-Andersen. For er forsikringerne ikke på plads inden træfældningen, kan det koste dig dyrt.

Månedens håndværker uddyber her ⇾
pokal

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Se vurderingen af denne måneds håndværker hér »

Står du med en opgave? Så anbefaler vi også:

FOM BYG
Nazar & Co ApS
Nordic Gulvservice
TB Malerne
Madsens Murer, entreprenør og udlejningsfirma
Tagrens Danmark
SK Rasmussen
HN VVS Teknik ApS
Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube
Du har tidligere indsendt en byggeopgave til en af AB Gruppens portaler, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på 3byggetilbud.dk. En gang om måneden udsender vi servicemails som denne med tips og råd. Ønsker du ikke længere at modtage servicemailen, så kan du afmelde her.