Copy
Se mailen i din browser
Melgaard Byg & Belægning

Melgaard Byg & Belægning: Sådan kvalitetstjekker du håndværkere

Månedens håndværker Melgaard Byg & Belægning er altid garant for professionelt belægnings- og anlægsarbejde, om din opgave er lille eller stor. Samtidig tilbyder firmaet fleksible løsninger tilpasset kundernes kalender og en kundedialog i verdensklasse. Her deler indehaveren sine to bedste råd til, hvordan du sikrer dig en god håndværker til dit næste projekt.
Få 3 tilbud fra firmaer som Melgaard Byg & Belægning ››
Skal John Melgaard give dig som bygherre to gode råd til, hvordan du finder en dygtig håndværker, så lyder de som følgende:
 

1. Tjek altid håndværkerens referencer

"Jeg tror, at flere glemmer at kvalitetstjekke håndværkeren. Derfor anbefaler jeg, at du tjekker op på firmaets referencer, altså tidligere opgaver, da det er vigtigt med en fagmand, der ved, hvordan arbejdet skal håndteres," siger John Melgaard og forklarer:

"Det er eksempelvis vigtigt, at fagmanden ved, at man skal have styr på højder og hældninger, når man skal etablere en terrasse. Belægninger skal altid udføres med et fald, så vandet kan komme væk fra fliserne. En belægning der samler vand, samler også snavs og øger tilvæksten af alger og ukrudt."

Læs råd nummer 2 fra Melgaard Byg & Belægning her ⇾
pokal

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Se vurderingen af denne måneds håndværker hér »

Står du med en opgave? Så anbefaler vi også:

Den Lille Murer v/ Jesper S. Olsen
Møllers Ventilations Teknik
Du har tidligere indsendt en byggeopgave til en af AB Gruppens portaler, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på 3byggetilbud.dk. En gang om måneden udsender vi servicemails som denne med tips og råd. Ønsker du ikke længere at modtage servicemailen, så kan du afmelde her.