Copy
KONE

Ekspertgruppe: Sådan kan de udenlandske bolighajer bremses

Anbefalingerne er netop landet på boligminister Kaare Dybvads bord. Og de bliver gransket med stor opmærksomhed. Det forventes nemlig, at boligministeren snarest, vil indlede forhandlingerne om det politiske benspænd for at sætte en stopper for de store bolighajer i det danske farvand. 

Hvad siger boligministeren selv? ➝
Vedligeholdelsesplan

Guide: Vedligeholdelsesplan i andelsboligforeningen

Har I en vedligeholdelsesplan i jeres andelsboligforening? Hvis ikke – så bør I få én. Vedligeholdelsesplanen giver både bedre mulighed for at låne i banken, tryghed for den enkelte andelshaver, en bedre vurdering af ejendommen og samtidig gør den jeres boliger nemmere at sælge.

Derfor betaler en vedligeholdelsesplan sig ➝

Ejendomsvurderinger er udskudt igen

Det er knas med samkøringen af data, som udsætter de nye boligskatter til 2024. Og andelsboligforeningerne kan tidligst se frem til nye vurderinger i 2022. De skulle ellers have været ude i 2021, men skatteminister Morten Bødskov har meddelt, at der ikke er tilstrækkeligt nok med tid til at få it-systemerne på plads. Foto: Skatteministeriet

Hvad betyder udskydelsen for andelshaverne? ➝
Sponsoreret indhold
Altan.dk

Xenia kunne ikke forestille sig at bo i byen uden altan

Xenia bruger sin altan hele året – både som soveplads under den åbne himmel om sommeren og til en varmende stund i en solstråle om vinteren. Masser af planter, puder og tæpper gør altanen til en forlængelse af den skønne, feminine oase på Amager.

Xenia kunne ikke forestille sig at bo i byen uden altan ➝

Sandblæsning og slyngrensning: Bliv klogere her

Ekspertfirmaet ​Mobil Sandblæsning gør dig klogere på, hvilke fordele der er ved at sandblæse ejendommens facade. Samtidig forklarer de slyngrensning, som er en støvfri afrensningsmetode. Ja du læste rigtigt. Støvfri.

Sandblæsning og slyngrensning: Bliv klogere her ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk