Copy
Stad Erhverv

Guide: Elevator i andelsboligforeningen

Elevator i andelsboligforeningen er det nye sort, og de to elevatorfirmaer KONE og Altan.dk beretter om en stigende efterspørgsel. Men hvad skal I være opmærksomme på, når I som andelsboligforening ønsker at få en elevator? Og hvad gør det ved ejendomsværdien?

Lad mig straks læse guiden ➝
Lektor i konfliktmægling: Konflikter er uundgåelige i andelsboligforeningen

Lektor i konfliktmægling: Konflikter er uundgåelige i andelsboligforeningen

Hvordan reagerer den menneskelige psyke i en konflikt? Og hvordan holder du selv skinnet på næsen, når du befinder dig i en? Vi har snakket med Lin Adrian, der er lektor i konfliktmægling på Københavns Universitet.

Dét siger forskningen om konflikter ➝

Mød foreningen AB Grænseparken

Andelsbolig Nyt har besøgt AB Grænseparken i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor konflikterne er på et minimum. På foreningens hjemmeside står, at omgangstonen blandt beboerne er god, at de hjælper hinanden og holder fester sammen. Vi har mødt formanden og to beboere til en snak om det gode naboskab og hemmeligheden bag de få konflikter.

Læs med og bliv klogere på konflikthåndtering i din forening ➝
Sponsoreret indhold
Pankas

Spar penge med en revneforsegling

Får andelsboligforeningen ikke gjort noget ved revner i asfalten, kan det koste dyrt. Er der revner i asfaltbelægningen, vil regnvandet sive ned til de underliggende bærelag og gøre skaden endnu større med bæreevnesvigt, der accelererer nedbrydningen. Og det kan koste andelsboligforeningen dyrt. Heldigvis kan disse skader forsinkes med en revneforsegling, som er en let og billig løsning for din forening.

Spar penge med en revneforsegling ➝

Har jeres forening også brug for en ejendomsadministrator?

Sidder du med i bestyrelsen hos din andelsboligforening, så ved du, at der er mange opgaver at tage hånd om. Og opgaverne spænder fra de helt lavpraktiske ting, som f.eks. rengøring i trappeopgangen, til den periodiske gennemgang og godkendelse af andelsboligforeningens regnskab. At drive en andelsboligforening kan meget vel svare til at drive en mindre virksomhed. Forskellen er bare, at dit engagement i andelsboligforeningen er frivilligt, og det er din egen tid, som bruges på foreningens opgaver. 

Har jeres forening også brug for en ejendomsadministrator? ➝
Brevkassen på Andelsportal.dk

Fra brevkassen på Andelsportal.dk:

Er økonomien i vores forening sund?

Læs hvad ekspert Kristian Balleby svarer ➝
 

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk