Copy
Se mailen i din browser
Månedens håndværker: Det handler om at være konkret

Månedens håndværker: Det handler om at være konkret

Ovenpå en måned, der har budt på en eksplosiv opgavevækst og en kundebase, som har været mere end tilfreds, står FR Installation ApS øverst på det prestigefyldte podie som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk. Læs med her og find ud af, hvordan elinstallatøren fra Nordsjælland har knoklet sig til titlen.

Få 3 tilbud fra firmaer som FR Installation ApS ››

En dedikeret tilgang til opgaverne, både i kvaliteten og kontakten, har skubbet FR Installation ApS ind over målstregen til titlen som månedens håndværker november 2020.

Elinstallationer er ikke ’gør-det-selv’

I kølvandet på det den eksplosive vækst i salget af sommerhuse over det seneste år, er der mange danskere, der har valgt at tage renoveringerne i egen hånd. Dette er naturligvis dejligt, når det lykkes og man sparer penge, men elinstallationer er ifølge FR Installation ApS, en mere kompleks sag, som oftest kræver en professionel hånd.

”Ellers ser vi ofte en tendens til, at folk der har gjort nyt indkøb af et sommerhus, kolonihavehus eller lejlighed har for vane at prøve at spare elektrikeren væk og løse opgaven selv. Det er bare relativt ofte at dette går galt, fordi elinstallationer er lidt mere komplekst arbejde.” - Frederik Riiber Søholm Andersen, Indehaver af FR installation ApS

I sådan et tilfælde rykker FR Installation ApS naturligvis ud med redningskransen, men det er ofte med en tabt arbejdsfortjeneste for den ikke faglærte private boligejer at give sig i kast med det elektriske arbejde på egen hånd.

Læs mere om, hvorfor FR Installation ApS er blevet månedens håndværker ⇾
pokal

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Se vurderingen af denne måneds håndværker hér »

Står du med en opgave? Så anbefaler vi også:

Noahs Malerfirma ApS
MC Murer & Facaderenovering
Murer Mr.Matzen ApS
Egelund Byg ApS
Doz Anlæg
Murermester Peter Luca Thomsen
Mads Due Enggaard Tømrer & Snedker
Murerfirmaet NMU

Kender du energipotentialet i dit hus?

Vores søstersite Energihjem.dk er netop blevet relanceret og her kan husejeren nemt få indsigt i boligens energipotentiale og læse alt om klimasikring, tilskud og diverse energirenoveringer. 👇

Om Energihjem.dk
Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube
Du har tidligere indsendt en byggeopgave til en af AB Gruppens portaler, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på 3byggetilbud.dk. Vi sender løbende servicemails som denne med tips og råd. Ønsker du ikke længere at modtage servicemailen, så kan du afmelde her.