Copy
Andelsportal.dk

Regeringens boligudspil: Der er behov for en ny og billig andelsboligform

Den 12. oktober præsenterede regeringen sit nye boligudspil. Og udover ambitioner om flere almene boliger, nye studieboliger og billige boliger til socialt udsatte, så indeholder boligudspillet også et ønske om en ny og billigere andelsboligform. En andelsboligform, hvor anskaffelsessummen kommer i stedet for valuarvurderinger.

Vurderingsmetoden skal også ændres ➝
Nye vinduer reducerede støj og energiforbrug hos AB TaBa

Nye vinduer reducerede støj og energiforbrug hos AB TaBa

En andelsboligforening på Nørrebro i København har fået udskiftet både vinduer, tag og opsat nye altaner. Et projekt, der har resulteret i mindre trafikstøj, lavere energiforbrug og øget livskvalitet. Andelsbolig.dk har været forbi for at se resultatet.

Læs foreningens gode råd ➝
AndelsboligNyt September 2021

Modtag næste udgave af AndelsboligNyt gratis

Næste udgave af AndelsboligNyt udkommer i medio november og sætter bestyrelsesarbejdet under luppen. Relevante eksperter deler ud af deres råd om alt fra vedtægtsændringer og administration til finansiering. Du kan stadig nå at tilmelde dig gratis her.

Få AndelsboligNyt direkte i postkassen ➝
Sponsoreret indhold
Altan.dk

Få et altaneftersyn og nyd jeres altaner med ro i maven

Teknologisk Institut skønner, at der i Danmark hænger mellem 50.000 og 100.000 betonaltaner, der er mere end 50 år gamle – og derfor længe har overskrevet deres levetid. Grundet altanernes konstruktion er der fare for, at de kan styrte ned, hvorfor der bør foretages et altaneftersyn. Altan.dk gør os klogere her.

Få et altaneftersyn og nyd jeres altaner med ro i maven ➝
Botjek

En rigtig god idé: Få en vurderingsrapport og et el-syn, når andelsboligen skal sælges

Når en andelsbolig sælges, er det en rigtig god idé for både foreningen, sælger og køber at hyre en professionel til vurdering af forbedringer i andelsboligen samt gennemgang af elinstallationer. Læs artiklen her, som er udarbejdet i samarbejde med Botjek Center København Syd ApS, og få svar på, hvorfor det er en god idé at få vurderingsrapport og el-syn som en fast procedure ved overdragelse af andelsboliger.

Derfor bør en vurderingsrapport og el-syn være fast procedure ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk