Copy
Se mailen i din browser

Dansk Totalisolering ApS: To gode råd til isolering fra månedens håndværker

For Dansk Totalisolering ApS handler det om at give bygherren en god kundeoplevelse fra starten. Hurtig kontakt, en grundig besigtigelse og garanti på det færdige arbejde er derfor en selvfølge, når det erfarne isoleringsfirma er på sagen. Dansk Totalisolering ApS er med god grund blevet kåret som månedens håndværker i februar, og her kommer indehaveren med to gode råd til dig, der overvejer at isolere boligen:
"Som tommelfingerregel sender vi altid tilbuddet afsted til bygherren dagen efter, at vi har besigtiget opgaven." Sådan indleder indehaveren Per Jensen, da vi tager en snak om Dansk Totalisolering ApS flotte titel som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk i februar. Og den hurtige reaktionstid er bestemt noget, der kendetegner firmaets kontakt med bygherrerne.
Få 3 tilbud fra firmaer som Dansk Isolering ApS ››
"Vi reagerer altid hurtigt, når vi får tilsendt en isoleringssag. Vi tager kontakt til bygherren i en fart, så vi får aftalt en konkret dag til besigtigelse," fortæller Per Jensen, som etablerede sit hjertebarn – Dansk Totalisolering ApS – tilbage i 2009. Hurtigt understreger han, at det hele handler om en god teamindstilling lige fra kontordamens skarpe overblik til isolatørernes gå-på-mod. Indehaveren uddyber:
"Vi er et rigtig godt team. Vi har en dygtig kontordame, der styrer alt det administrative, og sikrer at alt kører på skinner, mens isolatørerne med deres faglige viden tager ud på opgaven. En god måde at tage hånd om hele processen på."
pokal

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Se vurderingen af denne måneds håndværker hér »

Står du med en opgave? – Så anbefaler vi også:

Malerfirma G Nielsen
FOM BYG
Weidemann Nedrivning
Norsam
Badbussen.dk
Cahba
Jensens Gulve
MMP Maler og Spartel
Du har tidligere indsendt en byggeopgave til en af AB Gruppens portaler, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på 3byggetilbud.dk. En gang om måneden udsender vi servicemails som denne med tips og råd. Ønsker du ikke længere at modtage servicemailen, så kan du afmelde her.