Copy
Andelsportal.dk
Energikrisen kradser: Hvordan kan boligforeninger nedjustere energiforbruget?

Energikrisen kradser: Hvordan kan boligforeninger nedjustere energiforbruget?

De varme sutsko er måske allerede fundet frem, og ønsket om julelyskæder i boligen gemt en smule væk. Energikrisen kradser, og de stigende energipriser sætter skub i nye prioriteringer i landets andelsboligforeninger. Der findes dog en række lavthængende energifrugter, som både foreningen og andelshaverne kan overveje at gribe fat i for at imødekomme et lavere energiforbrug. Med hjælp fra to brancheeksperter bliver vi klogere på dem her.

Kan forbruget sænkes? ➝
Skal jeg udskifte fyret?

Skal jeg udskifte fyret?

Det spørgsmål stiller omkring en halv million danskere sig selv, herunder andelshavere med gas- eller oliefyr som varmekilde. Et nyt univers på Andelsportal.dk’s søsterportal samler det store varmeoverblik og svarer på de typiske spørgsmål boligejere har, hvis fyret skal skiftes.

Nyt varmekildeunivers skal hjælpe frustrerede fyrejere ➝
Renter og energiforbrug fylder i de danske andelsboligforeninger

Renter og energiforbrug fylder i de danske andelsboligforeninger

Boligmarkedet er i forandring – også når vi taler andelsboliger. Rentemarkedet er vendt, inflationen er steget og energikrisen buldrer derudaf. Sammen med kundedirektør Kristian Balleby fra Danske Bank tager vi her en temperaturmåling på andelsboligmarkedet.

Er opkonvertering en god idé for andelsboligforeninger? ➝

Er trappeopgangen nedslidt og medtaget?

Så kan I med fordel allerede nu indhente tilbud på renovering. Vi samarbejder med dygtige fagfolk, der kan give jer tilbud på både maling af opgangen, nye gulve eller måske et nyt dørtelefonanlæg? Det er gratis og uforpligtende at indhente tre tilbud via vores opgaveservice:

Beskriv opgaven kort og få tilbud på renovering ➝
Sponsoreret indhold
Altan.dk

Sådan bliver jeres andelsboligforening mere attraktiv med en elevator

Etablering af elevatorer er på dagsordenen i flere og flere andelsboligforeninger. Og det er der god grund til. For ud over at være en hurtig vej ned til gaden for beboerne på de øverste etager, så bringer en nyetableret elevator flere fordele med sig – også til andelshaverne, der ikke er bosiddende på toppen. Læs med her og find af, hvorfor elevatorer hitter i andelsboligforeninger, og hvordan elevatoren er med til at gøre jeres forening mere attraktiv.

Sådan bliver andelsboligforeningen mere attraktiv ➝
JAC Kloakteknik

Værd at vide om faldstammer i andelsboligforeningen

Faldstammer produceres i solide og hårdføre materialer, hvilket giver en stærk holdbarhed gennem mange år. Men faldstammer skal også vedligeholdes. Eventuelle problemer med rørene, der blot ignoreres, kan udvikle sig til alvorlige skader på hele ejendommen. Andelsportal.dk har udarbejdet denne guide i samarbejde med branchepartner JAC Kloakteknik A/S, så jeres forening ved, hvilken betydning faldstammerne har, og hvordan de vedligeholdes.

Værd at vide om faldstammer ➝
Baderum ApS

Vigtig viden og tips til renovering af badeværelset i andelsboligforeningen

Badeværelset er blandt danskernes yndlingssted at renovere, når de først skal have opdateret boligen. Der er et utal af muligheder, når det kommer til badeværelsesrenoveringer – og måske også flere end man aner. Men bor man i en andelsboligforening, er der en række ting man skal forholde sig til, inden man giver sig i kast med badeværelsesrenoveringen. Læs med her og lær meget mere om badeværelsesrenoveringer og tilladelser i andelsboligforeninger.

Viden og tips til badeværelsesrenoveringen ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk