Copy
Se mailen i din browser
KNN Energirådgivning

Månedens håndværker: Sådan søger du energitilskud

Energitilskuddet har for alvor sat skub i efterspørgslen på energimærkning. I denne måned er det derfor KNN Energirådgivning, der med massiv opgavevækst og høj kundetilfredshed har fået æren af at blive kåret til månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk. Medejer og energirådgiver hos KNN Energirådgivning, Niclas Rieper, kommer med tre gode råd til en succesfuld ansøgning til tilskuddet.

Få 3 tilbud fra firmaer som KNN Energirådgivning ››

Tre gode råd til energitilskud

"Det første, der skal ske, hvis tilskuddet ikke søges til energimærkning eller varmepumpe, er, at du skal undersøge, om du har et energimærke. Hvis du ikke har et, så kan du starte med at kontakte os for at få styr på energimærkningen," siger Niclas og uddyber, at man bør få lavet et energimærke allerede i år eller i januar måned 2021, hvis man vil have fingrene i den kommende tilskudspulje. Den åbner Energistyrelsen nemlig op for på et tidspunkt i 1. kvartal af 2021.

Han fortsætter:

"Når du har styr på energimærkningen, er det en god ide at undersøge, hvor mange penge du kan få til energirenoveringerne. I den forbindelse har vi udviklet en tilskudsberegner, der kan oplyse, hvor meget energitilskud man kan søge om" - Niclas Rieper, Medejer og energirådgiver hos KNN Energirådgivning.
Læs alle de gode råd KNN Energirådgivning har delt med os ⇾
pokal

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Se vurderingen af denne måneds håndværker hér »

Står du med en opgave? Så anbefaler vi også:

Malerfirmaet E4
Michael Sjursen Tagdækning
Havenord IVS
Malermusen v/Anita Poulsen
Kim Gregersen Murermester ApS
AP Gulve ApS

3byggetilbud.dk til dit projekt

Psst ... Vidste du, at vi hver eneste dag sender flere hundrede bygge- og renoveringsopgaver ud til vores godt 1.600 håndværkere? Få et indblik i hvad vi går og roder med til daglig hos 3byggetilbud.dk lige her👇
3byggetilbud.dk video
Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube
Du har tidligere indsendt en byggeopgave til en af AB Gruppens portaler, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på 3byggetilbud.dk. Vi sender løbende servicemails som denne med tips og råd. Ønsker du ikke længere at modtage servicemailen, så kan du afmelde her.