Copy
HMP Gulve

Offentlige ejendomsvurderinger udskydes igen

Skatteminister Karsten Lauritzen (V) har udskudt de kommende ejendomsvurderinger igen. Den nye udskydelse vil betyde, at både vurderingerne til de private boligejere og vurderingerne af erhvervsejendomme kommer senere end antaget. Det betyder også, at andelsboligforeningerne må vente endnu længere tid på deres ejendomsvurderinger.

Så længe skal andelsboligforeningerne vente ➝

Andelsboligforeningen for dummies

Andelsboligforeningen er en kompleks boform for mange. Vi har lavet en guide for 'dummies', hvor vi kommer ind på, hvad det vil sige at bo i en andelsboligforening. Det spørgsmål besvarer vi i denne guide, der går i dybden med andelsboligforeningen som boform fra A-Z. Få svar på alt fra lejeforhold og forpligtelser til generalforsamlingens rolle og regler for arbejdsdage.

Komplet guide: Andelsboligforeningen fra A-Z ➝

Eksperternes råd: Undgå disse fejl, når I 
renoverer foreningen

I denne guide får vi råd fra seks forskellige eksperter – entreprenøren, energivejlederen, advokaten, valuaren, forsikringsmanden og administrationshuset – til foreningernes renoveringsopgaver, og hvilke fælder, foreningerne skal undgå at falde i.

Gode råd fra seks forskellige eksperter ➝

4 synlige tegn på, at betonkonstruktionerne skal renoveres

Har jeres forening altaner, facader, trapper, sokler, parkeringskældre eller andre betonkonstruktioner, så læs videre her. I kan nemlig spare mange penge, hvis I lærer at spotte tegn på betonnedbrydning og dermed komme renoveringerne i forkøbet. Sådan lyder rådet fra fagmanden fra DE Betonrenovering & Entreprisestyring, som uddyber tegnene her.

4 synlige tegn på, at betonkonstruktionerne skal renoveres ➝
Brevkassen

Kan jeg forlange en skriftlig afstemning?

Læs hvad ekspert Erik Matthiesen svarer ➝
 

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk