Copy
Andelsportal.dk
Prisfald på andelsboliger i vente?

Prisfald på andelsboliger i vente?

Andelsboligmarkedet har de seneste år oplevet prisstigninger år efter år. En række eksperter udtaler dog, at dette kan være fortid. Flere eksperter spår at andelshavere står overfor et prishug på deres bolig, men hvad skyldes dette? Andelsportal.dk tager dig igennem de nyeste ekspertudtalelser omkring andelsboligmarkedet for at gøre dig klogere på, hvilken fremtid du har i vente.

Er et prishug på vej? ➝
Hvad vil det 
sige at sidde i bestyrelsen i 
andelsboligforeningen?

Hvad vil det sige at sidde i bestyrelsen i 
andelsboligforeningen?

At være en del af bestyrelsen i en andelsboligforening er en måde at tage ansvar for driften og vedligeholdelsen af den andelsboligforening, man bor i. Men hvad indebærer det egentlig at sidde i bestyrelsen, og hvilke særlige forpligtelser har formanden?

Gode råd til bestyrelsesarbejdet ➝
Indgå en god håndværkeraftale

Indgå en god håndværkeraftale

Generalforsamlingen er formentlig overstået, og I har måske aftalt at gå videre med et renoveringsprojekt. Allerede i aftalen med håndværkerfirmaet kan man sætte rammer for en god proces og sikre sig mod fejl og mangler.

Vejen til et godt samarbejde ➝
Sponsoreret indhold
NRGI

Alt om grøn strøm og elforbrug

I denne guide kan du læse om grøn strøm, og hvorfor det er vigtigt, at du tager stilling til, om du skal vælge grøn strøm til fordel for klimaet. Derudover kan du få tips til, hvordan du kan spare på strømmen og forstå din elregning og priserne på elmarkedet.

Alt om grøn strøm og elforbrug ➝
Altan.dk A/S

Alt om altaner i andelsboligforeningen

Danskerne elsker altaner – og af gode grunde. Bor man i en etageejendom, er det nemlig den perfekte måde at få lidt af byen ind på livet og få direkte udgang til frisk luft og masser soltimer direkte fra sin bolig. Men hvordan kommer man i gang med projektet i andelsboligforeningen, kan alle få altaner, og hvad koster selve opsætningen? Det er relevante spørgsmål, vi tit modtager, og derfor har vi allieret os med Altan.dk, som er vores branchepartner på altaner. Læs med her.

Alt om altaner i andelsboligforeningen ➝
Gottlieb+Partners A/S

Hvorfor er en valuarvurdering en god idé?

Inden for de seneste år er området for valuarvurdering af en andelsboligforenings ejendom blevet en mere kompleks størrelse. Derfor har vi rådført os med ekspert, Per-Henrik Schultz-Jensen, der som erhvervsmægler og valuar kender alle afkroge for værdiansættelsen af andelsboligforeningernes ejendomme. Sammen med ham gør vi dig klogere på, hvorfor en valuarvurdering er blevet mere relevant for andelsboligforeningerne i 2022.

Hvorfor er en valuarvurdering en god idé? ➝
KeepFocus A/S

Korrekte fordelingsregnskaber baseret på valide data

Brug tiden til administration mest effektivt og frigiv ressourcer til andre krævende opgaver. Bliv klogere på, hvordan I kan gøre det let for jeres beboere selv at følge deres energi- og varmeforbrug med KeepFocus' smarte løsning.

Korrekte fordelingsregnskaber baseret på valide data ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk