Copy
KONE
Det menet politikerne om andelsboligen anno 2019

Det mener politikerne om andelsboligen anno 2019

Danskerne skal til stemmeurnerne den 5. juni 2019. Vi har derfor valgt at tage temperaturen blandt vores 9 boligordførere. Vi har spurgt dem, hvad de mener om andelsboligen som boform, og hvilke udfordringer de ser, at andelsboligen står over for i fremtiden. Nogle boligordførere holder strengt på, at andelsboligen som boform ikke bør være overladt til det frie marked, mens andre gerne så, at forbuddet mod at omdanne andelsboliger til ejerboliger blev afviklet.

Hvad mener dit parti om andelsboligens fremtid? ➝

Guide: Overdragelse af andelsboligen

Du har besluttet dig for at sælge din andelsbolig, men må du selv bestemme, hvem der skal overtage den? Og hvad hvis du ønsker at give en gunstig pris til køberen – som tilfældigvis er dit barn eller barnebarn? Og hvad betyder fejl og mangler for salgsprisen, når det alligevel er familien som skal overtage? Vi giver dig alle svarene, når det handler om overdragelse af andelsboligen.

Har du styr på reglerne for overdragelse? ➝

Er andelsboligforeningens økonomi sund?

Er andelsboligforeningens økonomi sund? Det er et af de mest stillede spørgsmål, når snakken falder på en andelsboligforening. Købere af andelsboliger vil gerne vide sig sikre på, at de ikke køber ‘katten i sækken’, men også nuværende andelshavere kan være usikre på, hvordan økonomien i deres andelsboligforening egentlig ser ud. Vi har spurgt Kristian Balleby, der er kundedirektør i Danske Bank og leder af bankens andelsboligenhed, hvad sund økonomi er, og hvilke parametre der kan påvirke økonomien.

Sådan vurderes foreningens økonomi ➝

Kæmpe marked for elevatorer til ældre etageejendomme

Flere andelsboligforeninger retter blikket mod elevatorer – og med god grund. En elevator betyder en stigning i andelskronen og øger komforten blandt nuværende og kommende andelshavere. Dog er det kun 7 procent af de danske etageejendomme, der har en elevator i dag. Det vil ændre sig i fremtiden, lyder det fra Altan.dk.

Kæmpe marked for elevatorer til ældre etageejendomme ➝

Vi ønsker en opdateret ejendomsvurdering, men mangler flertal. Hvad gør vi?

Læs hvad ekspert Peter Ryaa svarer ➝
 

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk