Copy
Se mailen i din browser

EM-EL: Mangelfuldt kendskab til el-lovgivningen giver brændte naller

Månedens håndværker i april er elektrikeren Emrah Yildirim og indehaver af EM-EL. Med en flot svarprocent og en kundetilfredshed i top er vi hos 3byggetilbud.dk stolte over at kalde EM-EL vores samarbejdspartner. Han leverer gang på gang og er super dygtig til sit fag. Læs mere om månedens håndværker her.
Få 3 tilbud fra firmaer som EM-EL ApS ››
"Mit firma er sat i verden for at løse udfordringer og problemer hos kunderne. Jeg ser sådan på det, at hvis en kunde stiller mig et spørgsmål, og jeg ikke kan svare med samme, så vender jeg med garanti tilbage dagen efter. Min fornemmeste opgave er at hjælpe kunden i mål, og jeg kører ikke før opgaven er ordnet og løst," siger Emrah Yildirim, månedens håndværker. Læs mere om månedens håndværker her.
pokal

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Se vurderingen af denne måneds håndværker hér »

Står du med en opgave? Så anbefaler vi også:

Badbussen.dk
Tømrerfirmaet Søren Herping Hansen
Tømrermester Niels Gimbel
Green Gulvservice
Malerfirma G Nielsen
Du har tidligere indsendt en byggeopgave til en af AB Gruppens portaler, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på 3byggetilbud.dk. En gang om måneden udsender vi servicemails som denne med tips og råd. Ønsker du ikke længere at modtage servicemailen, så kan du afmelde her.