Copy
Andelsportal.dk
Opdateret regnskabsvejledning for andelsboligforeninger

Opdateret regnskabsvejledning for andelsboligforeninger

Der er sket en gennemgribende opdatering af regnskabsvejledningen for andelsboligforeninger. Behovet for opdateringen skyldtes blandt andet reglerne om fastfrysning i andelsboligforeningsloven fra 2020, renteswap og et generelt ønske fra foreninger, revisorer og administratorer om mere gennemskuelighed.

Se vejledningen her ➝
Udvalgets anbefalinger til ny vurderingsnorm

Udvalgets anbefalinger til ny vurderingsnorm

Folketinget vedtog den 23. februar 2021 en ændring af ejendomsvurderingsloven, hvori det blev besluttet at droppe planen om at opdatere de offentlige ejendomsvurderinger i andelsboligforeninger. I kølvandet på afskaffelsen blev et ekspertudvalg nedsat af ministeren, som nu er klar med deres alternativer til vurderingsmetoder i andelsboligforeningerne.

Sådan lyder anbefalingerne ➝
Bygningsrenoveringspuljen er åben for ansøgning

Bygningsrenoveringspuljen er åben for ansøgning

Drømmer I om nyt tag i andelsboligforeningen? Etablering af bad og toilet i de lejligheder, der mangler? Eller måske efterisolering? Så læs med her. Hvis jeres boligforening har adresse i Københavns Kommune, kan I nemlig søge støtte til større renoveringsprojekter med Bygningsrenoveringspuljen og andre aktuelle puljer.

Alt om puljen ➝
Sponsoreret indhold
Altan.dk

Fire ting du bør undersøge på din altan

Hvor gammel er din altan? Hvordan er den lavet? Hvordan ser den ud? Og har den nogensinde fået et eftersyn? Dét er alle spørgsmål, man sjældent stiller sig selv – men det burde man. Derfor giver eksperterne i denne artikel sine råd til, hvad du bør være opmærksom på som altanejer.

Fire ting du bør undersøge på din altan ➝
Stad Erhverv

Valuarvurderinger: Hvad er op og ned?

Der er tre måder at vurdere andelsboligforeningers værdi på – den mest hyppige er valuarvurderinger. Vi har talt med vurderingschef hos STAD Erhverv, Emil Ellekilde, der i denne guide kaster lys over alt, der er værd at vide om valuarvurderinger i andelsboligforeningen.

Valuarvurderinger: Hvad er op og ned? ➝
Mejlshede Låse A/S

Ekspert: Alt du bør vide om dørtelefoner

Dørtelefoni er adgangskontrol, som gør, at beboere i en ejendom kan kontrollere, hvem der har adgang, og det er faktisk relativt atypisk at finde en etageejendom uden et dørtelefonanlæg. Dørtelefonen er de fleste steder fast inventar – og af gode grunde. I denne guide har vi talt med ekspert på dørtelefoni Brian de Blanck fra Mejlshede Låse A/S. Læs med, når vi dykker ned i alt, du bør vide om dørtelefoner i andelsboligforeningen.

Ekspert: Alt du bør vide om dørtelefoner ➝
AndelsboligNyt

Modtag næste udgave af AndelsboligNyt gratis

Næste udgave af AndelsboligNyt udkommer i marts og sætter andelsboligforeningen anno 2022 under luppen. Samtidig giver vi relevante råd til generalforsamlingen og ser nærmere på eksperternes bud på tendenser for andelsboligmarkedet i det kommende år. Du kan stadig nå at tilmelde dig gratis her.

Få AndelsboligNyt direkte i postkassen ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk