Copy

Boligministerens forslag mod bolighajer rammer ikke andelshavere

Boligminister Kaare Dybvad Bek er klar med et lovindgreb, der skal ramme bolighajer, bremse huslejestigninger, give grønnere renoveringer og indgrebet vil ikke gå ud over andelshaverne – som frygtet. Boligministeren mangler dog fortsat et flertal bag sig.

Sådan lyder boligministerens forslag ➝

To faktorer der kan påvirke boligsalget

Et springende punkt for andelsboligforeningen er naturligvis om andelsboligerne kan sælges eller ej. Med andre ord, at foreningen har en sund omsættelighed af dens boliger. Her spiller Finanstilsynets Vækstvejledning en vigtig rolle. Den stiller nemlig krav til, hvornår pengeinstitutter må udlåne til en andelsbolig. Tænker du også Vækstvejledning a hva’ for noget? Så læs med her.

Bliv klogere på de to faktorer her ➝
Danskerne er vilde med digitalisering, men er andelsboligforeningerne?

Danskerne er vilde med digitalisering, men er andelsboligforeningerne?

Danmark er et digitalt foregangsland – og det har vi faktisk længe været, hvis vi tager et kig tilbage i historiebøgerne. Betyder det også, at andelsboligforeningerne bør sætte sejl og suse med på den digitale bølge? Ikke for enhver pris, lyder anbefalingen fra en ekspert, der her sætter digitaliseringen under lup.

Dét skal den digitale boligforening have for øje ➝
Sponsoreret indhold
Malerfirmaet HR

2 råd til malerarbejdet fra den professionelle maler

Hos Malerfirma HR ApS er vi specialister i renovering af opgange og istandsættelse af flyttelejligheder. Hurtigt og effektivt arbejde er vores varemærke, og de gode resultater er vores bedste reklame. Her deler vi ud af vores bedste råd til malerarbejdet i din andelsbolig eller andelsboligforening.

2 råd til malerarbejdet fra den professionelle maler ➝
Reparer kloakkens rør med strømpeforing – og spar penge

Reparer kloakkens rør med strømpeforing – og spar penge

Hos J&J Kloak og Belægning ApS får jeres andelsboligforening en skræddersyet serviceaftale. Vi er en autoriseret kloakvirksomhed, der med den rette certificering løfter en bred vifte af kloakopgaver fra start til slut. Her deler vi vores viden om, hvorfor strømpeforing er vigtig for jer at vedligeholde.

Reparer kloakkens rør med strømpeforing – og spar penge ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk