Copy
Murermester Jacob Andersen

Andelsboligforeninger deler ud: Det har vi erfaret ved at renovere ejendommen

Stillingstagen til renoveringsprojekter er en gængs del af bestyrelsesarbejdet, hvor mange spørgsmål og forhold skal besvares og undersøges nærmere. Vi spørger tre andelsboligforeninger, hvordan de tilgår deres renoveringsprojekter, og får deres råd til en god proces.

Tre andelsboligforeninger giver gode råd her ➝

Københavnsk andelsboligforening stævner erhvervslejer efter årelang kamp

Det er stort set umuligt for en andelsboligforening at opsige sin erhvervslejer. Det har en mindre andelsboligforening i København erfaret. I årevis har foreningen nemlig ønsket at opsige lejeaftalen med en restauratør i stueetagen grundet utallige uenigheder. Nu er erhvervslejeren stævnet for ’uretmæssigt at give lejemålet videre’.

Vedvarende uenigheder med erhvervsudlejeren ➝

Alt du skal vide om ventelister i andelsboligforeningen

Flere andelsboligforeninger benytter ventelister til at afsætte foreningens andelsboliger. Men hvilke typer af ventelister findes der? Hvem har fortrinsret til en andelsbolig? Og må foreningen tage gebyrer for opskrivningen? Vi har lavet en guide om ventelister i andelsboligforeningen.

Værd at vide om ventelister ➝

Altansalget når nye højder: Dét skal I vide om altaner til andelsboligforeningen

Flere andelsboligforeninger får øjnene op for de mange fordele ved altaner. Det kan mærkes hos Altan.dk, hvor altansalget nåede nye højder i 2018. Faktisk var 'altaner' det mest søgte ord sidste år, når danskerne var på udkig efter en ny bolig – og med god grund. Vi får tre gode råd fra Altan.dk til altanprojektet i jeres andelsboligforening.

Dét skal I vide om altaner til andelsboligforeningen ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk