Copy
Når vedtægterne skal ændres

Når vedtægterne 
skal ændres

Vedtægterne er andelsboligforeningens fundament, og derfor skal de fra tid til anden ændres eller opdateres. Men hvordan gør man det korrekt, og hvilke bestemmelser bør foreningen ajourføre, så de ikke modarbejder foreningslivet anno 2018? Advokat Erik Matthiesen guider os igennem vedtægtsændringer.

Alt du skal vide om vedtægtsændringer ➝
Julekalender på Andelsportal.dk

Den store julekalender 2018

Der er julestemning hos Andelsportal.dk, hvor vi har lavet en digital julekalender til landets andelshavere og andelsboligforeninger. Kalenderen gemmer på gode råd og guides, årets mest populære historier, gratis tilbud til foreningen og sågar en andelsbolig-quiz. Følg med, når kalenderen åbnes låge for låge.

Følg med i vores julekalender her ➝
5 tips til varme og ventilation

5 tips til varme og ventilation

Mange andelsboligforeninger har til huse i ældre etageejendomme, og det kan blive skidt for både pengepung og energiforbrug, hvis der varmes op forkert. Samtidig kan der opstå problemer med fugt og skimmel, hvis der ikke luftes ud ordentligt i vinterhalvåret. Vi giver her gode råd til ventilation og opvarmning i andelsboligforeningen.

Spar penge på varmeregningen med disse 5 tips ➝
Altan.dk

2 gode råd til opstart og finansiering af et altanprojekt i andelsboligforeningen

Hos Altan.dk får de flere henvendelser fra andelsboligforeninger, der gerne vil vide, hvordan de bedst tilgår og finansierer deres altandrømme. Altan.dk har derfor allieret sig med en ekspert og samlet de to bedste råd her.

2 gode råd til opstart og finansiering af altanprojektet ➝

Valuarvurdering efter DCF-metode

Den 28. juni 2018 blev ‘Bekendtgørelse om Valuarvurdering’ vedtaget, med virkning fra og med den 1. oktober 2018, dvs. fra denne dato skal alle valuarvurderinger af andelsboligforeningers ejendomme vurderes, ud fra regelsættet i denne lov.

Har du styr på de nye regler for valuarvurderinger? ➝
Brevkassen

Skimmelsvamp overset ved syn: Hvem skal udbedre?

Læs hvad ekspert Erik Matthiesen svarer ➝
 

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk