Copy
SuXeed is klaar voor 2017, jij ook?
Suxeed nieuwsbrief

Stressvrij zijn bestaat niet... of toch wel? 

Voordat 2016 begon, was ik ervan overtuigd dat stressvrij zijn helemaal niet bestond. Dit kwam natuurlijk doordat ik zelf nog steeds niet helemaal kon ontspannen en er steeds een laagje meer rust in mijn lijf en leven bij kwam. In 2016 heb ik grote stappen gezet naar echt stressvrij werken, ondernemen, leven. Ik heb wegen die niet meer werkten, losgelaten. Ik heb afscheid genomen van mijn tweede locatie in The Greenhouse en ik werk weer volledig vanuit mijn praktijk thuis, naar volle tevredenheid. De activiteiten rondom Anders ADHD en Anders Stress zijn op een laag pitje gezet. Ik heb ontzettend veel (achteraf bezien onnodige) uitgaven stopgezet. Ook heb ik me voorbereid op het zetten van een stap naar meer ondernemersvrijheid, door de beslissing te nemen te stoppen met zorgvergoedingen.  
Lees verder in de blog op www.SuXeed.nl...

Wat betekent dit voor jou?

Was je afgelopen jaar cliënt bij SuXeed? Dan heb je inmiddels een e-mail ontvangen met daarin de belangrijkste wijzigingen op een rij.

Was je langer geleden cliënt en/of wil je in 2017 de praktijk weer bezoeken? Dan vind je de nieuwe tarieven op de website. Tarieven 2017

Ik ben klaar voor jouw komst in 2017 en kijk met vertrouwen de toekomst tegemoet. Bedankt voor jouw vertrouwen in mijn diensten in het verleden!

En rest me nog een wens uit te spreken:

Levendige feestdagen en een stressvrij 2017!

Marja van der Ende
 

In 2017 wil ik meer op jouw interesses aangepaste informatie en artikelen versturen. Wil je via de link hieronder jouw persoonlijke voorkeuren bijwerken, zodat ik je de informatie kan bieden waar jij op zit te wachten?
 
   
Copyright © 2016 SuXeed
Email Marketing Powered by Mailchimp