Copy
Nieuwsflits: Boekpresentatie, Bijeenkomst Anders ADHD, Artikelen op website geplaatst
Elements to Suxeed nieuwsflits

Nieuwsflits Boekpresentatie 29 november

Bent u van plan om de boekpresentatie van 'Vrij en blij zelfstandig ondernemen' bij te wonen?
Meld u zich dan even aan via info@gopher.nl o.v.v. Boekpresentatie Marja van der Ende. Vanwege het feit dat de ruimte bij Swung House aan een maximum aantal bezoekers gehouden is, is het prettig voor ons om te weten hoeveel mensen er komen. U kunt zich tot op de dag zelf nog aanmelden, mits het maximum dan nog niet is bereikt.

In de boekpresentatie zal het eerste exemplaar officieel door Uitgeverij Gopher aan mij worden overhandigd. Daarna zal ik kort iets vertellen over de aanloopperiode tot het ontstaan van het boek en de inhoud toelichten. U kunt het boek die dag voor het eerst aanschaffen bij de vertegenwoordigers van Gopher. Vanaf 29 november is het boek ook te bestellen via de shop van Gopher en via elke Nederlandse en Vlaamse boekhandel. De prijs is € 17,50 voor de papieren versie en € 14,00 voor de e-bookversie.

TIP: Leuk als Sinterklaas- of Kerstcadeau aan uzelf of een ander die plannen heeft om een eigen onderneming te starten en/of vastloopt in het start- en opbouwproces!
Klikt u hier voor meer informatie over het boek en de officiële uitnodiging voor de Boekpresentatie op donderdag 29 november van 16.00 - 18.00 uur bij Swung House, Prinses Alexialaan 8 in Den Haag.

Graag tot ziens op 29 november!
Marja van der Ende


Bijeenkomst Anders ADHD 14 december

De volgende bijeenkomst van Anders ADHD staat gepland op vrijdag 14 december in De Meern. Tijdens de vorige bijeenkomst hebben we met elkaar gewerkt aan het ontwerp van het logo van dit platform. Wilt u ook meebouwen aan deze samenwerking, kennis delen en netwerken met andere professionals die zich met ADHD bezighouden in hun praktijk? Kijkt u dan op de webpagina van Anders ADHD voor meer informatie en aanmelding.


Artikelen op website geplaatst

Sinds vandaag is een selectie van vermeldingen in de media en artikelen van mijn hand over ADHD, professionalisering en zelfstandig ondernemerschap en algemene berichten, te vinden op de website van Elements to SuXeed.

Klikt u hier om direct op de juiste pagina te belanden.

Ik wens u veel leesplezier toe!
Vragen of opmerkingen over de artikelen kunt u kwijt via info@SuXeed.nl
Copyright © 2012 SuXeed Massage & Leefstijl, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp