Copy
Terug- en vooruitkijken, lezing ADHD, bijeenkomst Anders ADHD, tarieven, publicatie boek 'Vrij en Blij Zelfstandig Ondernemen'
Suxeed nieuwsbrief

Elements in beweging

Terugkijkend

De vorige nieuwsbrief dateert van mei 2012. Wanneer ik terugkijk op de afgelopen periode, beleef ik beweging in alle elementen waar Elements to SuXeed uit bestaat: In deze mengelmoes aan activiteiten lijkt tegelijkertijd zowel chaos als structuur te zitten. Ondanks de grote hoeveelheid werk die er ligt en die ik graag met beide handen aanpak, ervaar ik in alles wat ik onderneem, een soort basisrust en vertrouwen. Er is zelfs tijd en ruimte geweest om even drie weken niets aan werk te doen (nouja... helemaal niets bleek nog een brug te ver voor mij).
Mijn persoonlijke missie achter al deze activiteiten is een gezondere en gelukkigere maatschappij en via Elements to SuXeed tracht ik daaraan een bijdrage te leveren.

Vooruitkijkend

Zoals u inmiddels wellicht van mij gewend bent, loop ik zo na deze vakantieperiode weer over van enthousiasme om aan een aantal 'nieuwe' zaken te beginnen. In deze nieuwsbrief treft u de aankondigingen van een aantal geplande gebeurtenissen op korte termijn, met links naar meer informatie. Daarnaast kunt u in de agenda op de website van Elements to SuXeed alle geplande bijeenkomsten, lezingen, starterstrainingen, marketingtrainingen, social media trainingen en workshops terugvinden. Ik heb me voorgenomen om de hoeveelheid tekst in deze en volgende nieuwsbrieven te beperken tot een korte tekst met link naar het uitgebreide bericht op de website. Zo hoeft u niet teveel door de tekst te scrollen en kunt u zelf klikken op de link voor meer informatie wanneer u iets interessant vindt.

Ik wens u een prettig najaar toe en hoop u de komende tijd weer als cliënt, cursist, collega, opdrachtgever of anderssoortige relatie te ont-moeten!

Marja van der Ende
Blokkade-eXpert
Logo Op Hodenpijl


Lezing over ADHD
10 oktober Op Hodenpijl

Op woensdag 10 oktober 2012 om 20.00 uur organiseert Op Hodenpijl in Schipluiden weer de lezing 'ADHD, van probleem naar mogelijkheden', met
Marja van der Ende als spreker. 
Leest u hier het volledige bericht.
Voor inschrijving klikt u hier.


BTW omhoog


Tarieven per
1 oktober 2012

In het kader van de BTW-verhoging per 1 oktober 2012 van 19% naar 21% is besloten om de tarieven voor consulten voor particulieren niet omhoog aan te passen. De tarieven blijven:
  • € 38,00 voor een kort consult en
  • € 75,00 voor een lang consult,
echter inclusief 21% BTW.
Ook de tarieven voor individuele begeleiding van professionals en medewerkers van bedrijven blijven gehandhaafd. Hierop wordt per 1 oktober 21% BTW geheven.
Netwerkplatform Anders ADHD


Bijeenkomst
Anders ADHD
21 september

De volgende bijeenkomst voor het netwerkplatform Anders ADHD staat gepland op vrijdag 21 september 2012 om 13.30 uur in Utrecht (De Meern). 
Leest u hier het hele bericht
Professionals in zorg en welzijn die geïnteresseerd zijn in deelname, kunnen zich aanmelden bij organisator
Bianca Hofman, info@indigostar.nl.
Vrij en Blij Zelfstandig Ondernemen

Publicatie boek
'Vrij en Blij Zelfstandig Ondernemen' in oktober

Het eerste boek van Marja van der Ende, 'Vrij en Blij Zelfstandig Ondernemen', zal naar verwachting in oktober gepubliceerd worden. 
Leest u hier het volledige bericht.
Het boek is gericht op (startende) zelfstandig ondernemers die vastlopen in een blokkade bij de start en/of continuering van hun onderneming. Het boek zal straks te bestellen zijn via de webshop van Uitgeverij Gopher in Amsterdam en bij elke boekwinkel, ook online.
Copyright © 2012 SuXeed Massage & Leefstijl, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp